Utorak, 21. svibnja 2024.
Home Aktualno VIDEO Ovo je Koprivnica 2016. – sviđa li vam se?

VIDEO Ovo je Koprivnica 2016. – sviđa li vam se?

0
VIDEO Ovo je Koprivnica 2016. – sviđa li vam se?
Na službenim internetskim stranicama Grada Koprivnice osvanuo je promotivni video ‘Koprivnica 2016.’

Uz video, priložena je i Riječ zamjenika koji obnaša dužnost gradonačelnika koju prenosimo u cijelosti:

“Dobrodošli u Koprivnicu, mali grad visoke kvalitete života koji razvijamo po mjeri svakog stanovnika.

Proteklih smo godina zajedničkim radom doveli do toga da naša podravska metropola danas bude gospodarsko, obrazovno, znanstveno i kulturno središte regije. Tu nećemo stati. Naprotiv, svakodnevno podižemo ljestvicu razvoja i kvalitete te provodimo brojne inovativne projekte s kojima smo često pioniri u Hrvatskoj. U to se i sami možete uvjeriti upravo na internetskim stranicama Grada Koprivnice na kojima možete saznati više informacija o svemu na čemu radimo s ciljem stvaranja još ugodnijeg i kvalitetnijeg grada.

Svojim prethodnicima zahvaljujem na neizmjernom trudu koji su uložili u razvoj Koprivnice zbog kojeg danas s pravom možemo reći da živimo u urbanom, europskom gradu. Sa zamjenicom Melitom Samoborec i sa svojim timom Gradske uprave nastavit ću raditi na njenom razvoju. Pred nama su veliki izazovi po pitanju toga kako Koprivnicu učiniti još boljom i ugodnijom za život svih građana te kako još više olakšati poslovanje poduzetnicima i obrtnicima i potaknuti razvoj našeg gospodarstva. Potencijala za to nam ne nedostaje, a uvjeren sam da ćemo zajedno uspjeti ostvariti još veći napredak.

Grad ne čine zgrade i ceste, nego ljudi. Rado ću odgovoriti na sva vaša pitanja i uvažiti dobronamjerne kritike. Vaše sugestije, ideje, vizije i prijedlozi uvijek su dobrodošli, a vrata Gradske uprave uvijek će biti otvorena svim građanima.”

zatvori