Četvrtak, 7. prosinca 2023.
Rubrika

Politika

Usvojen proračun Grada Đurđevca za 2024. godinu u iznosu od 20,6 milijuna eura, najavljena gradnja trgovačkog centra

Planirana je i dogradnja Osnovne škole Đurđevac i unutarnje uređenje s novom sportskom dvoranom, kao i energetske obnove svih područnih škola.

Lacković: Županija se uopće ne bori za bolju prometnu povezanost, Koren: Da nije bilo mene, projekt brze ceste bi umro

Očito da naša županija nije presudna ni bitna za ishod izbora jer nismo čuli da se ozbiljno projektira cesta prema Koprivnici - komentirao je Lacković.

Koren odbio sva četiri amandmana oporbe rekavši: Ovo čovjek ne bi od vas očekivao, Golubić uzvratio: Nadam se da će biti razuma u budućnosti

Na današnjoj sjednici Županijske skupštine donesen je proračun za sljedeću godinu, no ova točka dnevnog reda nije prošla bez diskusije.

FOTO Miljenko Flajs pristupio Hrvatskoj demokršćanskoj stranci: Županija stagnira, treba aktivirati velike neiskorištene potencijale

Otišao sam iz Mreže, nije bilo svađa niti sukoba sa županom Darkom Korenom, ali došlo je do disonance, no nismo na protivničkim stranama - kaže Miljenko Flajs.

BURNA SJEDNICA Golubić prozvao župana za nasip i učenički dom, Koren: Nisam valjda ja kriv za poplave, za dom pitajte i gradonačelnika

Ni jučerašnja sjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije nije prošla bez već uobičajenih trzavica između vladajućih i oporbe.

U Županijsku skupštinu Koprivničko-križevačke županije vratilo se poznato lice

Krajem prošle godine zbog osobnih razloga stavio je mandat u mirovanje, a sada ja donesena odluka o nastavku obnašanja dužnosti.

KREDITNO ZADUŽENJE GRADA Iznos duga u lipnju iznosio 9,37 milijuna eura

Riječ je kreditima za školu na Podolicama i obnovu trgova te za europske projekte obnove prve osnovne i Loptice, izgradnje vrtića u Starigradu, Inkubatora i Reciklažnog dvorišta.
zatvori