Subota, 27. travnja 2024.
Home Featured Anja, Filip i Nemčići odlični u međunarodnom finalu Sportskih igara mladih

Anja, Filip i Nemčići odlični u međunarodnom finalu Sportskih igara mladih

0
Anja, Filip i Nemčići odlični u međunarodnom finalu Sportskih igara mladih
Ekipa "Katastrofa" osvojila je zlato. Ustupila Senka Pintarić.
Mladi Koprivničanci proteklog su vikenda ostvarili veliki uspjeh na međunarodnom finalu Sportskih igara mladih te su se u svoju Koprivnicu vratili s čak dva zlata i jednim srebrom.

Anja Slavinić, učenica 4.b razreda OŠ “Braća Radić”, osvojila je zlatnu medalju u trčanju na 60 metara pokazavši svoj veliki talent na brzim prugama. Koliko su joj kolege iz razreda bile sretne njenim uspjehom dovoljno govori svečani doček koji su joj pripremili zajedno s razrednicom Marijom Petras po povratku iz Splita.

Ekipa “Katastrofa” iz OŠ Antun Nemčić Gostovinski također se u Koprivnicu vratila sa zlatom. Mali Nemčići osvojili su prvo mjesto u graničaru, a posebno ponosna na uspjeh bila je njihova učiteljica Senka Pintarić. Pobijedili su bez izgubljenog seta, a oni su Petar Jagić, Filip Toth, Gregor Gašparić, Jakov Jurić, Stipe Todorić, Dora Ferčec, Ana Šimunija, Petra Salajpal i Dan Generalić.

Odličan tjedan u Splitu zaključio je Filip Toth koji je osvojio srebrnu medalju u trčanju na 60 metara.

Još su jednom pokazali mladi Koprivničanci kako se naš grad ne treba strahovati za sportsku budućnost te su, još jednom, potvrdili da je Koprivnica grad sporta.

zatvori