Petak, 26. travnja 2024.
Home Featured Slavenaši se raspucali i ispratili Inter s četiri zgoditka

Slavenaši se raspucali i ispratili Inter s četiri zgoditka

0
Slavenaši se raspucali i ispratili Inter s četiri zgoditka
Nogometaši Slaven Belupa uvjerljivo su pobijedili Inter iz Zaprešića u 15. kolu domaćeg prvenstva. Mreža gostiju tresla se četiri puta, a u strijelce su se upisali Delić, Savić, Ozobić i Arap.

Slaven je poveo u 20. minuti. Nakon lošeg dodavanja gostujućeg igrača Komorskog, Delić je presjekao loptu i s lakoćom svladao gostujućeg vratara Posavca. U 30. minuti bilježimo odličnu priliku Crepulje koji, neometan, ne uspijeva realizirati izgledan pogodak. Gosti su pak nakon smušenosti u domaćoj obrani imali najbolju priliku u 37. minuti kada Blaževićev udarac brani vrlo dobar Rozman.

U nastavku susreta, u 49. minuti, Delić proigrava Savića koji se sjurio po lijevoj strani i povisuje vodstvo domaćih. Najbolji pojedinac susreta asistirao je i kod trećeg zgoditka u 64. minuti nakon druge velike pogreške Komorskog do Ozobića, čiji prvi udarac vratar gostiju brani, ali ne i drugi kada je precizan za treći zgoditak. U 77. minuti odličan udrac Bočkaja isto tako brani domaći vratar.

U samom finišu utakmice, mladi David Arap koji je ušao u igru nekoliko minuta ranije prekrasnim lob udarcem postiže svoj prvi zgoditak u prvoligaškom natjecanju i postavlja konačan rezultat za prvu Slavenovu pobjedu nakon dugih 70 dana.

Slaven Belupo u sljedećem kolu putuje u Zagreb u goste posljednjeplasiranom istoimenom domaćinu. Utakmica je na rasporedu 7. studenog u 19 sati.

Slaven Belupo – Inter Zaprešić 4:0 (1:0)

MAXTV Prva liga 15. kolo
Koprivnica, Gradski stadion; gledatelja 608
Suci: Vidulin (Kanfanar); Kezele (Rijeka); Đurak (Sisak); Vučković (Zagreb)
Delegat: Stanković (Zagreb)

Stijelci: 1:0 Delić (20); 2:0 Savić (49); 3:0 Ozobić (64); 4:0 Arap (90)
Žuti kartoni: Križman, Štiglec, Brlek, Jambor (Slaven Belupo); Mazalović (Inter)
Crveni kartoni: –

NK Slaven Belupo
Rozman, Međimorec, Crepulja, Savić (od 79. Jambor), Brlek, Paracki , Delić (od 82. Arap), Križman (od 46. Ozobić), Purić, Štiglec, Galović
Trener: Kopić

NK Inter Zaprešić
Posavec, Begić, Šoljić, Mlinar (od 53. Bočkaj), Blažević (od 53. Glavina), Čeliković, Komorski, Ćosić, Ottochian (od 81. Zulim), Mazalović, Nestorovski
Trener: Toplak

zatvori