Petak, 26. travnja 2024.
Home Featured Cvele: Pripremamo se za Antin kao za finale Lige prvaka

Cvele: Pripremamo se za Antin kao za finale Lige prvaka

0
Cvele: Pripremamo se za Antin kao za finale Lige prvaka
Snimio Marko Posavec.
Pred nogometašima Koprivnice ove je subote nova utakmica u prvenstvu Treće hrvatske nogometne lige – istok.

Dolazi im Mladost iz Antina, trenutno posljednjeplasirana momčad lige sa svega jednim osvojenim bodom. Zeleni su s tri boda više odmah iznad njih i bit će to pravi derbi začelja, najavio nam je trener Koprivnice Ranko Celiščak – Cvele.

Pripremamo se najozbiljnije već dulje vrijeme. Otkad sam došao treniramo po pet-šest puta na tjedan, pa i više, a za ovu utakmicu se pripremamo kao da se radi o finalu Lige prvaka. To nam je najvažnija utakmica. Ni u primislima nam nije nikakvo potcjenjivanje, imam informacije da su dobra momčad, kao i mi – igramo jako dobro, ali, eto, desi se ponekad da dobru igru i dobru organizaciju kluba ne prati rezultat.

Subotnja pobjeda Zelenima bi dobro došla da se još malo odlijepe od dna ljestvice. Trener Celiščak zadovoljan je napretkom, iako još uvijek nedostaju bodovi, no očekuje da će početi stizati u drugom dijelu prvenstva.

Konsolidiramo redove i u završnici sezone očekujemo berbu bodova, da nam se puno treninga i rada konačno isplati.

Inače, svlačionicu je – a i samog trenera – malo poharala viroza, no dobra je vijest da se vraća Zvonimir Šarlija koji je već dva tjedna na treninzima, a sutra će možda i zaigrati. Utakmica 11. kola Treće HNL istok Koprivnica – Mladost Antin na rasporedu je u subotu, 24. listopada od 15:30 na koprivničkom Gradskom stadionu.

zatvori