Subota, 27. travnja 2024.
Home Aktualno LIGA BEZ BRIGA Jakšić: Bit ćemo prvaci, Martić: Najbolji smo, ni Jakšić nas neće zaustaviti

LIGA BEZ BRIGA Jakšić: Bit ćemo prvaci, Martić: Najbolji smo, ni Jakšić nas neće zaustaviti

0
LIGA BEZ BRIGA Jakšić: Bit ćemo prvaci, Martić: Najbolji smo, ni Jakšić nas neće zaustaviti
Snimio Karim Jarnjak.
Pred nama je novi susret Lige bez briga koja se igra u sklopu KC lige, malonogometnog natjecanja pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info.

Nakon što su nam svoje nogometno umijeće u prošlim kolima prezentirali Profesori, HEP-ovci, igrači Komunalca i Odvjetnici vrijeme je da na scenu stupi i momčad Grada. Svoje snage odmjerit će s Profesorima, a utakmicu nam je najavio bivši nogometni sudac, a danas prvi među jednakima, Mišel Jakšić:

Mišel Jakšić.
Mišel Jakšić.

– Nama je izuzetno drago da ćemo sudjelovati u Ligi bez briga. Mislim da je ova liga jedna jako dobra stvar za naš grad i da se putem nje itekako može promovirati mali nogomet i sport općenito. Vjerujemo da ćemo se, prije svega, dobro zabaviti, razgibati i rekreirati, što je u ovakvom tempu života jako bitno. Nadam se da će oni koji su pozvani da igraju za ekipu Grada doprinijeti tome da nas na kraju ne bude sram rezultata. Naravno, u svakoj utakmici ćemo ići na pobjedu, a na kraju ćemo biti prvaci.

S druge strane stajat će Profesori koji su u prvom susretu poraženi od Komunalca. Unatoč tome optimizam i dobro raspoloženje u ekipi nije palo, a protiv Grada lovit će svoja prva tri boda. Potvrdio nam je to Zlatko Martić, profesor u Obrtničkoj školi, veteran Osvita iz Đelekovca i dugogodišnji rekreativac:

Zlatko Martić.
Zlatko Martić.

– Kao ekipa vjerujemo u sebe, pogotovo zato što znamo da smo najbolji. Naravno da očekujemo pozitivan rezultat, odnosno očekujemo pobjedu protiv Grada bez obzira što je na drugoj strani gradonačelnik. Moram reći da je ova liga stvarno pun pogodak. Pogodila je onu srž rekreativnog sporta, sporta koji služi zabavi, a onaj imperativ pobjede i natjecateljski dio je u drugom planu.

Koja momčad će doći do svoje prve pobjede u Ligi bez briga vidjet ćemo sutra natkon utakmice koja će se igrati s početkom u 19 sati i 20 minuta u sportskoj dvorani Srednje škole.

zatvori