Subota, 27. travnja 2024.

NAJAVLJUJEMO Zabavite se uz Tragove i pomozite obitelji Prispilović

Ponukani medijskim napisima i neposrednim saznanjima o teškim uvjetima s kojima se nakon tragedije bori obitelj Prispilović iz Cvetkovca, koprivnički glazbeni sastav ‘Tragovi’ odlučio se priključiti humanitarnoj akciji koju provodi Udruga žena Vinica iz Koprivnice i prvog dana prosinca održati koncert s ciljem prikupljanja sredstava za navedenu obitelj.

Akciji su se odazvali i članovi Tamburaškog sastava “Delirij” kao i nekoliko gostujućih pjevača te sponzori Grad Koprivnica, Komunalac, Podravka, Carlsberg Croatia, Tiskara Superprint, Nexus produkcija i Audio-video djelatnost Bard. Medijski pokrovitelji humanitarnog koncerta su Radio Drava, portal Drava.info i Podravski list.

Humanitarni koncert održat će se u četvrtak, 1. prosinca 2016. godine u koprivničkom Domu mladih, s početkom u 19 sati. Ulaz će za sve posjetitelje biti slobodan, a u dvorani će biti postavljene donacijske kutije u koje će svatko moći ubaciti novčane priloge prema svojim mogućnostima. Također, obitelji će biti doniran i sav novac prikupljen od prodaje pića.

Pozivamo sve građane dobre volje da se odazovu i posjete koncert te svojim prilozima pomognu obitelji Prispilović, poručuju Tragovi.

zatvori