Subota, 27. travnja 2024.
Home Featured LIGA BEZ BRIGA Dodlek: Profesori su najbolji, Petras: Želimo ‘trofej čavli’

LIGA BEZ BRIGA Dodlek: Profesori su najbolji, Petras: Želimo ‘trofej čavli’

0
LIGA BEZ BRIGA Dodlek: Profesori su najbolji, Petras: Želimo ‘trofej čavli’
U sklopu KC lige, mininogometnog natjecanja pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info koje organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport, ove subote kreće i Liga bez briga.

Natjecanje u kojem će svoje snage odmjeriti momčadi HEP-a, Grada Koprivnice, Odvjetnika, Komunalca i Profesora prije svega će biti mjesto za druženje i rekreaciju. Naravno, unatoč rekreativnom karakteru, svaka od prijavljenih ekipa imat će ambiciju dokazati da je najbolja.

Zdravko Petras.
Zdravko Petras.

Premijerni susret Lige bez briga gledat ćemo sutra. Svoju utakmicu igrat će Profesori i Komunalac. Upravo iz tih dviju momčadi dolaze igrači koji su nam najavili novu ligu. Zdravko Petras, igrač i član Uprave Komunalca, od malih nogu je zaljubljenik u sport, a pogotovo u veliki i mali nogomet. KC liga mu nije strana jer ju je prije nekoliko godina i sam igrao.

— U razgovoru s predstavnicima Koprivničke udruge za rekreativni sport predložili smo da se oformi jedna ovakva liga. Kao u nekim počecima KC lige, da se igra za trofej koji smo popularno zvali “trofej čavli”. U ovoj, možemo reći neobaveznoj ligi, glavni cilj bit će druženje igrača. Sigurno je da će to poboljšati odnose između radnika unutar jedne firme, ali će poboljšati i odnose između firmi međusobno. Što se tiče naše ekipe, stvarno je bilo puno kandidata za momčad. Nismo se ništa posebno spremali. Dolazit ćemo gledati svoje protivnike. Sigurno nam je želja pobijediti u svakoj utakmici pa tako i u ovoj sutrašnjoj protiv Profesora — rekao je Petras.

Zlatko Dodlek.
Zlatko Dodlek.

U momčadi Profesora jedna od glavnih zvijezda bit će Zlatko Dodlek. Profesor u Obrtničkoj školi, bivši igrač Slaven Belupa, mnogih županijskih ligaša i trenutno veteran Graničara iz Legrada nakon tri godine KC lige prebacio se na Ligu bez briga.

— Ova liga je odlična ideja. Možemo ju nazvati “novom mladosti”. Iako će se igrati bez opterećenja, sigurno je da će trud i volja biti na visokoj razini. Za mene, nastup u Ligi bez briga bit će rekreacija, prilika za druženje s prijateljima, ali i način za skidanje kila. Na kraju krajeva, bolji neka pobijedi, a svi znamo da boljih od Profesora nema — šaljivo je zaključio Dodlek.

Prvo kolo Lige bez briga igrat će se sutra s početkom u 19:15. Ponovimo, snage će odmjeriti Profesori i momčad Komunalca.

zatvori