Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

NOVA VAŽNA ULOGA Na Svjetskom rukometnom prvenstvu Antonio Pranjić će biti pomoćni trener izborniku Obrvanu

Na konferenciji za medije u Trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza u Zagrebu danas je službeno predstavljen stručni stožer koji će voditi rukometašice na Svjetsko prvenstvo.

>> Ivica Obrvan postao novi izbornik ženske rukometne reprezentacije: To je veliko priznanje, ali i velika odgovornost

Već smo pisali da je novi izbornik ženske seniorske reprezentacije trener RK Podravka Vegete Ivica Obrvan, a najavljeno je da će mu se kao pomoćnik priključiti trener Antonio Pranjić, voditelj Škole rukometa u Podravka Vegeti.

>> Pranjić: Želim biti najbolji trener kojeg je Koprivnica dala, a Saračevića sam gledao kao mentora, prijatelja i čovjeka

– Dosad je tu funkciju obavljala naša trenerica Snježana Petika kojoj su se na današnjoj konferenciji zahvalili na svemu što je u posljednjih šest godina zajedno sa stožerom postigla u reprezentaciji – izvijestili su iz RK Podravka Vegete.

Dodajmo i da je objavljen popis za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj, a na kojem se nalazi sedam igračica Podravke Vegete. To su Lucija Bešen, Andrea Šimara, Nikolina Zadravec, Sara Šenvald, Tina Barišić, Larissa Kalaus i Dora Kalaus Žulj.

zatvori