Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Mali i veliki modeli oduševili krasnim kreacijama na reviji u Križevcima

Za kraj drugog dana 25. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije sinoć je održana Revija frizura i modna revija.

Razne kreacije predstavili su brojni mali i veliki modeli koji su na modnoj pisti pokazali odjeću, obuću, nakit i svečane frizure.

Predstavljena su tako ostvarenja nekoliko križevačkih obrta i salona, ali i Sekcije frizera i kozmetičara udruženja obrtnika Križevci. Sudjelovali su i koprivnički obrtnici, dok su Đurđevac predstavile učenice trećeg razreda Strukovne škole Đurđevac sa svojim mentoricama.

>> FOTO Veselo je i edukativno na drugom danu Obrtničkog i gospodarskog sajma u Križevcima

Spomenimo da je revija održana u organizaciji Udruženja obrtnika Križevci i Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Podsjetimo, Gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije najvažnija je županijska manifestacija posvećena promociji obrtništva i poduzetništva. U tri dana trajanja manifestacije svoje proizvode i usluge posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima predstavljaju brojni izlagači iz Hrvatske i inozemstva. Tema ovogodišnjeg sajma je “Razvoj ruralnog turizma u Koprivničko-križevačkoj županiji”, a partner je Virovitičko-podravska županija. Sajam završava danas, a dnevni program potražite ovdje.

 

Naša ekipa iz Strukovna škola Đurđevac – SSDJ zasjala!😍🤩💗
Bravo za učenice i njihove mentorice👏🌟💗

Objavljuje Podravski radio u Subota, 11. studenoga 2023. 

zatvori