Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Pred nama je 25. Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima, očekuju nas panel rasprave, revija frizura, razne izložbe, prezentacije zanimanja…

U Križevcima će se od 10. do 12. studenog održavati 25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije.

Riječ je o najvažnijoj županijskoj manifestaciji posvećenoj promociji obrtništva i poduzetništva, podsjetili su iz Koprivničko-križevačke županije, i dodali da je ove godine tema sajma “Razvoj ruralnog turizma u Koprivničko-križevačkoj županiji”.

U tri dana trajanja manifestacije svoje će proizvode i usluge tako posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima predstaviti brojni izlagači iz Hrvatske i inozemstva. Spomenimo i da je ove godine partner sajma Virovitičko-podravska županija.

Radno vrijeme sajma je od devet do 19 sati, a kada je riječ o samom programu, svečano otvorenje je na rasporedu u petak u 11 sati u sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardije Dijankovečkoga, dok će sat vremena nakon toga biti upriličeno i otvaranje izložbe fotografije “Volim svoju županiju”. Podsjetimo, prvo mjesto na ovom nacionalnom natječaju osvojio je koprivnički fotograf Mirko Hanžeković. Prije svečanog otvorenja u 9:30 će se u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci održati i panel rasprava na temu “Brendiranje regionalnog turizma kao dijela zelene i digitalne tranzicije” čiji je organizator PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije.

Zanimljivo će u subotu od 19 sati biti i na reviji frizura i modnoj reviji koju organizira Udruženje obrtnika Križevci i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije. Revija će se također održati u sportskoj dvorani križevačke gimnazije.

Kada je pak riječ o nedjeljnom programu, u devet sati počet će 49. Međugradska i 32. Međužupanijska izložba malih životinja čiji je organizator Udruga uzgajivača hrvatskih pasmina peradi Kukmica iz Križevaca. Izložba će se održati u vanjskom prostoru ispred sportske dvorane.

U nedjelju u 11 sati u dvorani je na rasporedu i panela rasprava na temu “Vinska klijet – graditeljska baština, kulturno dobro ili turizam?”. Organizator ove panel rasprave je Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sve dane sajma pritom će se prezentirati obrtnička zanimanja učenika strukovnih škola, a bit će otvorena i izložba malih životinja – 5. Specijalka hrvatske pasmine peradi.

Aktivnostima tu neće biti kraj, a cijeli program s lokacijama održavanja i satnicama donosimo vam u nastavku. Možete ga potražiti i klikom ovdje.

Ovaj programski sadržaj proizveden je u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom.

Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
zatvori