Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Veselo je i edukativno na drugom danu Obrtničkog i gospodarskog sajma u Križevcima

Veselo je i edukativno na drugom danu 25. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

Župan Darko Koren obišao je izlagače te sudjelovao u programima sajma i to u pratnji direktora Bože Baraća, predsjednika županijske gospodarske komore Krunoslava Vitelja, pročelnice Ane Mušlek te pomoćnice direktora županijske turističke zajednice Kristine Sočev.

– Župan i suradnici su s izlagačima razgovarali o aktualnostima u poduzetništvu i obrtništvu, a posjetili su i strukovne škole koje prezentiraju svoja zanimanja i tako nastoje motivirati učenike za upis – kazali su iz Službe ureda župana.

Današnji program bio je obogaćen i nastupom mališana Dječjeg vrtića Križevci, COOR-a Križevci, Dječjeg vrtića Zraka sunca i Dječjeg vrtića Čarobna šuma koji su svojim veselim koreografijama privukli pažnju okupljenima.

Sajam su danas posjetili i predstavnici komora te udruženja iz drugih županija, a u nastavku programa posjetitelji će moći uživati u reviji frizura i modnoj reviji koja počinje u 19 sati.

Podsjetimo sajam se do nedjelje održava u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima, a ovogodišnja tema je “Razvoj ruralnog turizma u Koprivničko-križevačkoj županiji”.

Cijeli program možete potražiti na linku.

>> Pred nama je 25. Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima, očekuju nas panel rasprave, revija frizura, razne izložbe, prezentacije zanimanja…

zatvori