Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Ponovno se pokreće postupak javne nabave za izgradnju RCGO-a Piškornica

Ponovno će biti pokrenut postupak javne nabave za projektiranje i izvođenje radova na izgradnji Regionalnog centra za gospodarenje otpadom sjeverozapadne Hrvatske Piškornica.

Ta je odluka donesena na prošlotjednoj 47. po redu sjednici Skupštine društva Piškornica d.o.o. kojoj su prisustvovali župan Darko Koren, ujedno i predsjednik Skupštine društva, te predstavnici osnivača društva Piškornica i Uprava društva sa suradnicima.

Prema dnevnom redu izvješće Uprave o radu Piškornice za 2021. godinu prezentirao je direktor Mladen Ružman, izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru poslovanja društva u 2021. godini predstavio je predsjednik Nadzornog odbora Marijan Štimac, a ujedno je predstavljeno i izvješće neovisnog revizora društva o provedenoj reviziji financijskih izvješća te konsolidirano izvješće za prošlu godinu. Sva su izvješća jednoglasno usvojena od članova Skupštine, piše na stranicama RCGO-a Piškornica.

Članovi su jednoglasno donijeli odluke o utvrđivanju godišnjeg financijskog izvješća za 2021. godinu te raspodjeli dobiti za isti vremenski period, kao i odluke o davanju razrješnice Upravi društva i Nadzornom odboru za 2021. godinu.

Članovi su primili na znanje i informaciju o provedbi terminskog plana Regionalnog centra za gospodarenje otpadom Piškornica koju je predstavio direktor Ružman. Donesena je odluka o ponovnom pokretanju postupka javne nabave za projektiranje i izvođenje radova s izmijenjenom dokumentacijom o nabavi koja omogućava sudjelovanje većeg broja zainteresiranih gospodarskih subjekata, a sve kako bi se ponude približile procijenjenoj vrijednosti nabave.

>> PONIŠTEN POSTUPAK Ponavlja se javna nabava za izgradnju RCGO-a Piškornica

Podsjetimo, prošli postupak javne nabave bio je poništen jer su ponude bile gotovo dvostruko veće u odnosu na osigurana sredstva i vrijednost nabave.

>> POLJULJAN PROJEKT Ponude za izgradnju RCGO-a Piškornica dvostruko veće od predviđenog

Izvor: kckzz.hr
zatvori