Četvrtak, 9. svibnja 2024.
Home Aktualno VIDEO Centar Podravsko sunce slavi svoj dan, učenici i djelatnici škole osmislili virtualni program

VIDEO Centar Podravsko sunce slavi svoj dan, učenici i djelatnici škole osmislili virtualni program

0
VIDEO Centar Podravsko sunce slavi svoj dan, učenici i djelatnici škole osmislili virtualni program
Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce danas obilježava Dan škole, potpuno drugačiji nego inače, ali unatoč svemu pun dječje radosti.

Rođendan Podravskog sunca učenici i djelatnici škole navikli su slaviti priredbom u Domu mladih, kao što je to bilo i prošle godine, no ovaj su put zbog izvanredne situacije uzrokovane koronavirusom osmislili virtualni program.

– Neobična je ova proslava. Čestitanje bez stiska ruku i zagrljaja, priredba bez onog uobičajenog uzbuđenja ispred pozornice i iza pozornice i iščekivanja pljeska – emotivno je započela svoj govor ravnateljica škole Radmila Popović.

Ravnateljica je čestitala 57. rođendan Podravskom suncu te zahvalila svim donatorima zahvaljujući kojima se oprema školsko igralište i vrt te je postavljena posebna senzorna snoezelen soba. – Kad se ponovno okupimo u Suncu, vjerujte sjat će još ljepšim sjajem nego ranije – dodala je.

Učenici su zadržali dio tradicije te plesom, pjesmom i crtežima obilježili dan svoje škole. Njihove nastupe pogledajte u kreativnom virtualnom programu.

zatvori