Petak, 19. travnja 2024.

Centar Podravsko sunce proslavio je svoj 56. rođendan, Cvele završava nastavničku karijeru

Koprivnički Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce danas je prigodnim programom u Domu mladih proslavio svoj 56. rođendan.

– Kao dobri domaćini danas se nećemo hvaliti svojim uspjesima kojih je bilo puno, nećemo vam prezentirati planove koje spremamo, nego ćemo sve ove lijepe želje koje primamo od vas pretvoriti u jednu prekrasnu pozitivnu energiju kroz pjesmu i ples – rekla je u pozdravnom govoru ravnateljica Podravskog sunca Radmila Popović, zahvalivši se pritom svim polaznicima, suradnicima i zaposlenicima centra na svemu što su učinili da proslava izgleda zaista lijepo.

– Danas je Koprivnica okupana kišom, ali mi imamo svoje sunce koje sja bez obzira na vremenske prilike, a to je Podravsko sunce. Dojam emocije i ponosa na naše Podravsko sunce je nešto što se stvaralo generacijama učenica i učenika, nastavnica i nastavnika, ravnateljica i ravnatelja, a posebno mi je drago da niste zaboravili na vaše umirovljenice i umirovljenike te vas stoga molim jedan veliki pljesak za njih – rekao je na početku govora gradonačelnik Mišel Jakšić, a zatim se dotaknuo i nastavnika Ranka Celiščaka:

– Šapnuli su mi da jedna velika nastavnička karijera ide prema svojem velikom finalu. To je karijera našeg Cveleta, koji je bio jedna od glavnih žila kucavica koja je pokretala Podravsko sunce sve ove godine te mu se u ime svih nas ovdje prisutnih od srca zahvaljujem na svemu – kazao je Jakšić.

U ime Koprivničko-križevačke županije prisutnima se obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Tijekom prigodnog programa proglašeni su i “Najbolji prijatelji i prijateljice razreda” te su nagrađeni najbolji učenici koji su sudjelovali na različitim natjecanjima.

Svjetski poznatom dječjom pjesmom “A Ram Sam Sam” u kojoj su sudjelovali svi prisutni u Domu mladih, završena je proslava rođendana Podravskog sunca.

(Grad Koprivnica)

zatvori