Snimio Marko Posavec.

Pretežno sunčano i suho. Puhat će slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 21 stupnja. Cijele noći na nebu će nam sjati pun Mjesec, nešto veći i sjajniji od uobičajenog, takozvani “supermjesec”. Što je to “supermjesec” pročitajte ovdje, imali smo već jedan ove godine u travnju.

U petak malo oblačnije, ali bit će to uglavnom tanka naoblaka koja ne donosi kišu. Zapuhat će lagani povjetarac južnih smjerova. Jutarnja temperatura oko 5 ili 6, najviša dnevna oko 22 do 24 stupnja.

Za vikend toplo uz jugozapadni vjetar, osobito u nedjelju. Čini se da će subota biti oblačnija dok bi više sunca trebalo biti u nedjelju. U ponedjeljak oblačno i toplo, krajem dana promjena vremena uz možda nešto kiše ili pljuskova te pad temperature. Zbog toga će u utorak biti osjetno hladnije, ali ubrzo nakon toga ponovno će zatopliti.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.