Petak, 26. travnja 2024.
Home Aktualno FOTO/VIDEO: NOVA GODINA, NOVI GORAN Uz CerineFit izazov Poso je odlučio okrenuti se zdravom životu

FOTO/VIDEO: NOVA GODINA, NOVI GORAN Uz CerineFit izazov Poso je odlučio okrenuti se zdravom životu

0
FOTO/VIDEO: NOVA GODINA, NOVI GORAN Uz CerineFit izazov Poso je odlučio okrenuti se zdravom životu
Snimio Marko Posavec.
Na Bazenima Cerine danas je predstavljen novi individualni program koji vas u devet tjedana vodi do željene transformacije i pomaže vam oblikovati tijelo i smanjiti kilograme.

Riječ je o programu Cerine Fit Izazov koji vas u tri mjeseca vježbanja pod vodstvom stručnih kineziologa i fizioterapeuta uz kombinaciju funkcionalnih treninga, plivanja, masaža i sauna vodi do željenih rezultata.

Kroz Fit Izazov korisnike će voditi stručni tim Gradskih bazena Cerine koji će vršiti evidencije kilograma i obujma tijela od početka do kraja programa, pratiti dnevnik prehrane te ih usmjeravati prema zdravim prehrambenim navikama.

Na temelju inicijalnog testiranja fizičkog stanja organizma, svaki korisnik dobit će najbolji mogući program za postizanje željenih rezultata, a naglasak je na individualnom pristupu.

“Kada bismo svakom pojedincu mogli dati pravu količinu hrane i vježbanja, ne previše, a ni premalo, našli bismo najsigurniji put do zdravlja”. Tu je formulu za zdrav život predložio prije 2000 godina Hipokrat, drevni grčki liječnik i otac medicine, a Cerine Fit Izazov isto tako vam pomaže da ostvarite svoje ciljeve, željenu transformaciju i poboljšate kvalitetu svog života.

Snimio Marko Posavec.

Poseban gost Fit Izazova je Goran Posavec Poso, korisnik Sportskog centra Cerine. Goranova želja je skinuti određen broj kilograma i dovesti tijelo u formu, a u tome će mu pomoći stručan tim bazena Cerine kroz program Cerine Fit Izazova. Goranov napredak moći ćete pratiti na društvenim mrežama uz oznake #CerineFitIzazov i #FitjeHit.

– Radi se o projektu mršavljenja odnosno oblikovanja tijela – pojasnila je voditeljica Bazena Cerine Sonja Šafar. – Zajedno s našim timom kineziologa, fizioterapeuta i wellness stručnjaka u razdoblju od otprilike tri mjeseca u prvoj fazi dovest ćemo našeg Gorana do željene forme. U ponedjeljak krećemo s inicijalnim testiranjima nakon čega će tim stručnjaka odrediti u kojem ćemo smjeru točno ići. Ne idemo u tom smjeru da ga stavimo na dijetu, to bi bio najlakši način, ali je to kratkoročno. Želimo ga usmjeriti na zdrav način života općenito.

– Pozivam sve koji imaju isti problem ili želju da nam se jave, na raspolaganju im je naš odličan tim stručnjaka – dodala je Šafar. Sve što trebate učiniti je javiti se na recepciju Bazena Cerine ili nazvati na 048 240 570.

Snimio Marko Posavec.

– Odlučio sam se na to iz više razloga, ne samo zbog obitelji, prijatelja i zdravlja, već i zbog samoga sebe i izgleda. Pozivam sve koji su voljni da dođu i da pokušaju ovo što ja pokušavam. Vježbanje, koje sam nažalost prekinuo prije šest-sedam godina, može donijeti samo dobro. Cilj mi je smršavjeti i biti sretan i duševno i tjelesno – poručio je Goran Posavec.

– Najteže mi je bilo do sada ovako živjeti. Treniranje je “trenutno mučenje”, ali kad će se vidjeti rezultati neće uopće biti problema – istaknuo je Poso i dodao da mu je najteže bilo odreći se krumpira.

– Stručni tim Cerina pomoći će mu da ga što više usmjerimo: kako se zdravo hraniti, vježbati i nositi sa svojim tijelom, kao naravno i u programu mršavljenja – navela je voditeljica Sportskog centra Cerine Melita Jug. Dodala je da su u ponudi i drugi programi: vježbe za trudnice, jutarnje buđenje, hidrogimnastika

– Goran je sam donio odluku i već je sam krenuo, ali ovako ćemo mu pomoći na stručan način. Svi koji se žele uključiti neka im ne bude neugodno, primjer je da se svojom voljom može napraviti jako puno, pozivamo sve građane da vježbaju kad mogu i koliko mogu – pozvala je članica Uprave Komunalca Dubravka Horvat.

Promotivna cijena programa Cerine Fit Izazov iznosi 2.000,00 kn

Program Cerine Fit izazova:

  • 9 tjedana
  • 27 treninga ( 3 treninga tjedno)
  • 9 h sauna ( 1 sauna tjedno )
  • 3 masaže ( 1 masaža mjesečno)
  • 10 h korištenja bazena

Obavezna je potvrda liječnika o zdravstvenom stanju polaznika vezano uz navedeni program.

Kroz cijeli program korisnike će voditi stručni tim Gradskih bazena Cerine koji će vršiti evidencije kilograma i obujma tijela od početka do kraja programa, pratiti dnevnik prehrane te usmjeravati zdravim prehrambenim navikama.

Naglasak je na individualnom pristupu svakom korisniku te inicijalnom testiranju fizičkog stanja organizma prilikom kojeg će svaki korisnik dobiti najbolji mogući program za postizanje željenih rezultata.

Za sve dodatne informacije:
[email protected]
ili 048/240-570

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
zatvori