Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Pregršt događanja i sunčano prijepodne na Zrinskom trgu okupili brojne sugrađane

Brojne događaje popratili su danas sugrađani na Zrinskom trgu u Koprivnici.

Toplo vrijeme svakako je išlo u prilog tome da Podravci iskoriste prijepodne za šetnju, druženje i kupnju namirnica s obzirom na to da već sutra možemo očekivati ozbiljno pogoršanje vremena.

Jutros je na Zrinskom trgu otvoren 15. Dan povrća Koprivničko-križevačke županije pa su sugrađani tako mogli kupiti svježu papriku, krastavce, rajčice, krumpir, kupus, domaći luk i brojne druge poljoprivredne kulture koje su dozrijevale na plodnoj podravsko-prigorskoj zemlji.

Dok su posjetitelji pregledavali ponudu na štandovima, u pozadini se čula svirka Puhačkog orkestra DVD-a Virje čiji su članovi zasvirali na pozornici u centru grada u sklopu jazz festivala “Fest jazza Koprivnica”. U sklopu festivala u isto se vrijeme u Martinovki održavala šesta po redu Vinilija, sajam gramofonskih ploča, CD-ova, kazeta i drugih nosača zvuka.

Podsjetimo još da su za danas navečer najavljeni posljednji koncerti u sklopu ovogodišnjeg petog po redu Fest jazza Koprivnica. Program u 20:30 sati otvaraju Marko Churnchetz & Jonathan Hoard, u 22 sata nastupa slovenski Ecliptic, dok će se u after-programu u Nautilusu predstaviti koprivnički glazbenici okupljeni u skupinu nazvanu Midnight Delight.

 

zatvori