Snimio Marko Posavec.

Pretežno sunčano i vruće, navečer mjestimice na širem području uz moguće lokalne grmljavinske pljuskove. (To znači da su male šanse da ih bude baš u Koprivnici i ne trebate zbog njih mijenjati planove. Ako nešto i padne – imali ste peh). Puhat će uglavnom slab jugozapadni vjetar, a temperatura danas ide do 31 – 33 stupnja.

Nedjelja nam donosi pogoršanje vremena. Nekakvi povremeni pljuskovi mogući su već od jutra, ali poslijepodne i/ili u ranim večernjim satima očekujemo u najmanju ruku grmljavinske pljuskove, a ponegdje će biti i nevremena, tuče i olujnog vjetra. Jutarnja temperatura oko 18, najviša dnevna oko 28 do 30 stupnjeva. (Ovo je već druga priča i pokušajte aktivnosti na otvorenom koje ste planirali za drugi dio dana uskladiti s prognozom).

U ponedjeljak će biti djelomično sunčano, ali kasno popodne i navečer ponovno uz moguću kišu i grmljavinu, lokalno i nevrijeme. Od utorka promjenjivo i svježije uz sjeverni vjetar.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.