Nedjelja, 19. svibnja 2024.
Home Sport Ostali sportovi Strijelci Podravke ostvarili solidne rezultate na križevačkoj streljani

Strijelci Podravke ostvarili solidne rezultate na križevačkoj streljani

0
Strijelci Podravke ostvarili solidne rezultate na križevačkoj streljani
Ivan-Leon Mesić. Foto: SŠK Podravka.
Na streljani u Križevcima održano je četvrto kolo Kosinus lige Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom za kadetsku, juniorsku i seniorsku kategoriju.

U konkurenciji od pedesetak natjecatelja, strijelci Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su dobre rezultate.

U pojedinačnom plasmanu kadetske kategorije najbolji rezultat četvrtog kola od Podravkinih kadeta ostvario je Luka Jambreuš otpucavši 186 krugova, a nakon četvrtog kola u poretku Kosinus lige trenutno zauzima prvo mjesto sa 735 otpucanih krugova. Gregor Gašparić otpucao je 174 kruga i trenutno zauzima šesto mjesto sa 643 otpucana kruga, dok je Dinko Blažek otpucao 173 kruga te se s ukupno 515 krugova trenutno nalazi na osmom mjestu Lige. Spomenimo još kako Juraj Sušilović sa 174 otpucana kruga nakon četvrtog kola zauzima deveto mjesto.

U ekipnoj konkurenciji kadeta, Podravka je u četvrtom kolu Lige otpucala 534 kruga i tako se plasirala na prvo mjesto. Nakon četvrtog kola, ekipa Podravke zauzima drugo mjesto u ukupnom poretku

U pojedinačnim nastupima kod juniora, Ivan-Leon Mesić otpucao je 190 krugova te se nakon četiri kola juniorske Lige nalazi na drugom mjestu ukupnog poretka sa 741. otpucanim krugom. Domagoj Petrović otpucao je 177 krugova i nakon četvrtog kola zauzima treće mjesto s ukupno 719 krugova, dok je Ilan Blažek sa otpucanim 171 krugom nakon četvrtog kola zauzima šesto mjesto.

Juniorska ekipa Podravke s 538 otpucanih krugova ostvarila je drugi juniorski rezultat četvrtog kola Kosinus lige, a u ukupnom poretku lige trenutno zauzima drugo mjesto.

Nakon četvrtog kola seniorske Kosinus lige, u vodstvu se nalazi Nikola Mehkek sa 757 krugova ispred drugoplasirane Ivane Babić sa 747 krugova i trećeplasiranog Zorana Kopreka sa 745 otpucanih krugova.

Peto kolo Kosinus lige održat će se u nedjelju, 28. listopada, na streljani u Đurđevcu.

zatvori