Subota, 27. travnja 2024.
Home Featured POČINJU PRIPREME Farmaceuti odlaze u Sloveniju, dogovoren niz prijateljskih utakmica

POČINJU PRIPREME Farmaceuti odlaze u Sloveniju, dogovoren niz prijateljskih utakmica

0
POČINJU PRIPREME Farmaceuti odlaze u Sloveniju, dogovoren niz prijateljskih utakmica
Snimio Luka Šarlija.
Ilustracija / snimio Luka Šarlija.
Za nogometaše koprivničkog prvoligaša gotovo je s odmorom. Pripreme za novu sezonu prvenstva počinju prekosutra, u ponedjeljak 18. lipnja.

Trener Tomislav Ivković prozivku i prvi trening sazvao je za 8 sati na koprivničkom Gradskom stadionu “Ivan Kušek Apaš”.

Prvi dio priprema Farmaceuti će odraditi u Koprivnici, a do kraja mjeseca odigrat će i dvije utakmice. Prva će biti 23. lipnja u Miklinovcu gdje će Slavenaši uveličati proslavu 40. rođendana županijskog prvoligaša, a druga 30. lipnja u Prelogu u gostima kod Mladosti.

Dva dana nakon toga momčad odlazi u Sloveniju, na Roglu i Zreče, gdje će trenirati do 14. srpnja. Dogovorene su i četiri prijateljske utakmice i to protiv rumunjske Astre 7. srpnja, protiv ukrajinske Vorskle 10. srpnja, protiv bugarske Vereye dan kasnije te protiv mađarskog Soroksara 14. srpnja.

Nakon toga Slaven će s pripremama nastaviti u Koprivnici sve do početka prvenstva, 27. srpnja. Na Gradskom stadionu 18. srpnja odigrat će utakmicu protiv južnokorejskog Hanyang Universityja, a još uvijek se traži protivnik za termin 21. srpnja.

– Ono što očekujem i želim je da svi igrači prođu cijele pripreme na najbolji mogući način i da svi ostanu zdravi. Bit će velikih promjena u svlačionici i svi će dobiti priliku da se dokažu. Svake pripreme su teške i tu sam strašno nepopustljiv. Bit će puno teže nego do sada jer dižemo sve na stepenicu više. Moramo pokazati da smo ozbiljni klub u kojem svatko zna što i kako radi. Odmah na početku odredit ćemo pravila, a igrači koji neće moći pratiti tempo i zahtjeve, ne samo na terenu nego i van njega, sami će sebe otpisati – rekao je trener Tomislav Ivković.

zatvori