Četvrtak, 2. svibnja 2024.

ZELENI PROTIV SUSJEDA Koprivnica dočekuje Međimurje, Tucaković: Bit će to pravi derbi

Nogometaši Koprivnice u srijedu će na koprivničkom Gradskom stadionu ugostiti Međimurje u sklopu 16. kola Treće hrvatske nogometne lige Istok. Podsjetimo, susret je to koji se trebao igrati prije nešto više od dva tjedna, ali je odgođen zbog zauzetosti terena.

Evo što nam je u najavi susjedskog okršaja rekao kapetan Zelenih Bojan Tucaković:

— Sutrašnja utakmica protiv Međimurja bit će pravi derbi. Čakovčani su ekipa iz gornjeg dijela tablice, imaju ambiciju za odlazak u Drugu ligu, a mi odlično radimo, spremni smo se nadigravati tako da očekujem kvalitetnu utakmicu. Poznajemo se dobro, s nekima od njih smo bili donedavno i suigrači tako da se veselim utakmici — najavio je Tucaković.

U prvom ovosezonskom kolu Koprivnica je razbila Međimurje u Čakovcu rezultatom 2:5, a posebno je bio raspoložen Jambrušić koji je zabio četiri pogotka. Mlada momčad Koprivnice sigurno će i sutra ići na pobjedu.

— Žao mi je poraza i prikazane igre u Bijelom Brdu, ali sam zato zadovoljan kako smo reagirali i sve popravili u nedjelju protiv Bedema. Mlada smo ekipa pa su oscilacije i logične. Neki igrači igraju tek prve minute u seniorskom nogometu i normalno je da im treba vremena da se prilagode. S obzirom na sve okolnosti, vjerujem da možemo završiti u gornjem dijelu tablice na kraju sezone jer zaista radimo kvalitetno i naporno, a i to zaslužujemo — zaključio je Tucaković.

Može li momčad Vedrana Medenjaka do svoje druge pobjede u nizu saznat ćemo nakon sutrašnje utakmice protiv Međimurja koja će se igrati na koprivničkom Gradskom stadionu s početkom u 16 sati.

zatvori