Subota, 20. travnja 2024.

FOTO: DOJMOVI NAKON PORAZA OD BSK-A Jambrušić: Zabili su sve što su imali, a mi ćemo biti još bolji nego na jesen

Nogometaši Koprivnice upisali su poraz u 17. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok. Na gostovanju u Bijelom Brdu poraženi su rezultatom 2:1 unatoč solidnoj prezentaciji koju su pružili na teškom i blatnjavom terenu.

Jedini pogodak za Zelene bio je djelo Krune Jambrušića u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

— Znali smo na koji način igra BSK i na to smo se pripremali. Imaju odličnog napadača kojeg su od početka tražili dugim loptama i on nam je stvarao dosta problema. Nakon desetak minuta pomaknuli smo svoje linije prema gore i tako spriječili takvu igru i to je dobro funkcioniralo. Nažalost, primili smo dva gola nakon dvije individualne greške naših mladih igrača. Domaćin je praktički zabio sve što je imao, a mi svoje šanse nismo na vrijeme iskoristili — rekao je popularni Jambra.

Prvi strijelac jesenskog dijela prvenstva s golgeterskom formom nastavio je i na proljeće. Loptu je u Bijelom Brdu s 15-ak metara poslao u rašlje.

— Nadam se da će biti sreće i zdravlja, a ako tako bude i ako neću preskakati utakmice zbog ozljeda, mogao bih ponovno doći do brojke od desetak pogodaka kao i na jesen. S dvadeset pogodaka ukupno mislim da bih ispunio sva očekivanja, kako ljudi u klubu tako i suigrača, navijača, ali i samog sebe — objasnio je napadač Koprivnice.

U odnosu na prošlu polusezonu kadar Koprivnice dosta se izmijenio.

— Po onome što sam vidio na pripremama i u Bijelom Brdu, oni koji su ostali kod nas od jeseni dodatno su se digli i donijet će nam još i više. Pušić nam je donio stabilnost u zadnjoj liniji, a moram istaknuti da mi je žao što smo odmah išli na tako teško gostovanje jer bi s jednom lakšom utakmicom i novi mladi igrači puno lakše ušli u sezonu. Smatram da ćemo biti još bolji. Zapravo, moramo biti još bolji jer kada je pristup naših mladih igrača poput Jajala, Zanjka, Čakarića i ostalih koji su sada već duže tu pravi mi možemo protiv svakog dominirati — zaključio je Jambrušić.

U idućem kolu mladu momčad Koprivnice čeka novi derbi. Na Gradskom stadionu ugostit će drugoplasirani Bedem iz Ivankova.

zatvori