Četvrtak, 2. svibnja 2024.
Home Featured Koprivnica protiv BSK-a lovi drugu pobjedu u nizu, Tucaković: Možemo biti na razini iz Čakovca

Koprivnica protiv BSK-a lovi drugu pobjedu u nizu, Tucaković: Možemo biti na razini iz Čakovca

0
Koprivnica protiv BSK-a lovi drugu pobjedu u nizu, Tucaković: Možemo biti na razini iz Čakovca
Foto: Jasminka Potočnjak.
Nogometaši Koprivnice ostvarili su veliku pobjedu na gostovanju kod Međimurja prošlog vikenda, a ove nedjelje čeka ih utakmica drugog kola Treće hrvatske nogometne lige Istok u kojoj će na koprivničkom Gradskom stadionu ugostiti BSK.

Zaista lijepo izgleda pogled na prvenstvenu ljestvicu na kojoj Zeleni drže prvo mjesto. Žele li ostati na samom vrhu, u nedjelju im igra samo pobjeda protiv momčadi koja je u prvom kolu osvojila bod protiv Croatije iz Đakova.

— Odlično smo krenuli u sezonu, a sada nam dolazi BSK koji je uvijek neugodna ekipa. Svjesni smo kakav smo rezultat napravili na početku prvenstva i sada moramo nastaviti tako. Moramo održati nivo igre iz Čakovca i ispoštivati sve što smo se dogovorili s trenerom i između sebe. Jedino tako možemo biti na našem maksimumu i na razini od prošlog vikenda. Cijeli tjedan smo naporno radili kako bi što spremniji dočekali nedjeljnu utakmicu. Igramo kod kuće, na našem terenu i sigurno bi me zadovoljilo da odigramo pravu utakmicu, a onda će doći i rezultat — rekao nam je kapetan Koprivnice Bojan Tucaković, strijelac u prošlom kolu protiv Međimurja.

Što se tiče igračkog kadra, sastav iz Čakovca ne bi se trebao promijeniti. Rezervni vratar Šugić ima malu ozljedu kvadricepsa, Martinaga se još uvijek oporavlja, baš kao i Brcković, dok Srpaka neće biti još neko vrijeme jer je bio na operaciji.

Mogu li Zeleni potvrditi bodove i odličnu igru od prošlog tjedna protiv BSK-a vidjet ćemo nakon nedjeljne utakmice koja će se na koprivničkom Gradskom stadionu igrati s početkom u 17:30.

MOGUĆI SASTAV:

Što se tiče prvih 11, u Čakovcu bismo mogli gledati sastav: Kurtanjek – Tucaković, Bukovac, Zanjko, Kolar – Čakarić, Srbljinović, Jajalo – Sminderovac, Jambrušić, Pavlović.

3. HNL Istok – 2. kolo

Nedjelja, 3. rujna
17:30
Slavonski Brod: Marsonia – Varteks
Belišće: Belišće – Vukovar 1991.
Osijek: Osijek – Mladost
Čepin: Čepin – Slavija
Đakovo: Croatia – Bedem
Koprivnica: Koprivnica – BSK
Oriovac: Oriolik – Slavonija

Ljestvica
1. Koprivnica 1 +3 3
2. Čepin 1 +2 3
3. Mladost 1 +1 3
4. Marsonia 1 +1 3
5. Slavonija 1 +1 3
6. BSK 1 0 1
7. Slavija 1 0 1
8. Croatia Đakovo 1 0 1
9. Osijek 1 0 1
10. Varteks 1 0 1
11. Vukovar 1991 1 0 1
12. Bjelovar 1 -1 0
13. Oriolik 1 -1 0
14. Belišće 1 -1 0
15. Bedem 1 -2 0
16. Međimurje 1 -3 0

 

zatvori