Petak, 26. travnja 2024.
Home Featured FOTO: BRAVO ZELENI! Koprivnica petardom protiv Međimurja osvojila velika tri boda, show Krune Jambrušića

FOTO: BRAVO ZELENI! Koprivnica petardom protiv Međimurja osvojila velika tri boda, show Krune Jambrušića

0
FOTO: BRAVO ZELENI! Koprivnica petardom protiv Međimurja osvojila velika tri boda, show Krune Jambrušića
Foto: Jasminka Potočnjak.
Nogometaši Koprivnice razbili su Međimurje u Čakovcu u prvom kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok s čak 2:5. Fenomenalan je ovo start u sezonu za momčad trenera Josipa Omrčena-Čeke i najava da Zeleni mogu igrati ozbiljnu ulogu ove sezone. Valja istaknuti Krunu Jambrušića koji je s četiri pogotka napravio pravi show!

U prvom poluvremenu vidjeli smo tri pogotka. Poveli su Koprivničanci pogotkom baš Jambrušića nakon prizemnog centaršuta Sminderovca. Ipak, domaćin je do kraja poluvremena uspio doći do preokreta te je s vodstvom 2:1 otišao na odmor.

U drugom poluvremenu vidjeli smo rapsodiju Zelenih. Ponovno preslikana akcija iz prvog poluvremena, Sminderovac je pronašao Jambrušića koji zakucava za 2:2. Treći gol i hat-trick napadač Zelenih zabio je na asistenciju Jajala. Svoju spektakularnu predstavu popularni Jambra zaključio je četvrtim golom, a šlag na tortu postavio je Bojan Tucaković s 11 metara za konačnih 5:2.

– Čestitam suigračima i treneru na pobjedi, pokazali smo karakter i vjerovali u sve ono što smo radili kroz pripreme i okrenuli utakmicu u našu korist i uzeli sva tri boda. Čestitke i Jambrušiću koji je danas bio igrač utakmice i svojim iskustvom će sigurno puno značiti u napadu u nastavku prvenstva. Već od sutra se okrećemo sljedećoj utakmici i napornim radom ćemo nastaviti osvajati bodove – rekao nam je kapetan Koprivnice Bojan Tucaković.

Kakav start Zelenih! Koprivnica će u idućem kolu biti domaćin BSK-u.

Sastav: Kurtanjek, Tucaković, Zanjko, Bukovac, Kolar, Čakarić, Srbljinovic, Jajalo, Sminderovac, Kovačić, Jambrušić. Još su igrali: Bubnjić, Lopatnik i Šokec. Trener: Josip Omrčen-Čeko.

zatvori