Utorak, 7. svibnja 2024.
Home Featured Karatist Ivan Geci putuje na Svjetsko prvenstvo u Meksiku

Karatist Ivan Geci putuje na Svjetsko prvenstvo u Meksiku

0
Karatist Ivan Geci putuje na Svjetsko prvenstvo u Meksiku
Ustupio Ivan Geci.
Koprivnički karatist Ivan Geci ove subote odlazi na Svjetsko prvenstvo u Shito-ryu karateu u Meksiku. Tamo će braniti boje našeg grada, županije i države.
Ivan Geci.
Ivan Geci.

Dvadesettrogodišnji Geci na daleki put koji će trajati čak 22 sata otisnut će se u pratnji svog trenera Bogdana Lipića koji je ujedno i predsjednik Shito-ryu karate saveza. U Meksiko odlazi za željom da se pokaže u što boljem svjetlu te da sklopi prijateljstva koja će mu pomoći u daljnjoj karijeri. Kakve rezultate očekuje? — Iskreno, bilo koju medalju da osvojim bio bih zadovoljan. Ipak, je ovo Svjetsko prvenstvo i ne mogu sa stopostotnom sigurnošću reći da ću biti prvi ili drugi. Moram dati sve od sebe, a ja sam siguran da ću to i napraviti, pa će i medalja biti bliže — rekao je Geci Dravi.info.

Iako je Geci skroman u najavama, dvije zlatne medalje, dvije godine u nizu na Shito-ryu kupu u Austriji u konkurenciji od čak 150 natjecatelja i četvrto mjesto na Europskom prvenstvu u Slovačkoj prošle godine govore da Koprivničanac ima dobre šanse i na ovom velikom natjecanju.

Svjetsko prvenstvo u gradu Monterreyu u Meksiku održat će se od 17. do 23. listopada.

zatvori