Četvrtak, 18. travnja 2024.

OČEVID TRAGEDIJE Evo što se dogodilo jutros u Cvetkovcu

Policijska uprava koprivničko-križevačka objavila je rezultate očevida tragične prometne nesreće koja se jutros dogodila u Cvetkovcu i u kojoj je stradala dvogodišnja djevojčica.

Nesreća se dogodila oko 7:45 na Trgu Svetog Trojstva u Cvetkovcu. 21-godišnja vozačica upravljala je Škodom varaždinskih registracijskih oznaka u smjeru Koprivnice. Dolaskom u neposrednu blizinu kućnog broja 2, zbog nepropisnog kretanja vozilom je skrenula na asfaltiranu površinu uz južni rub kolnika i tamo udarila u 40-godišnjeg pješaka koji je u naručju nosio dvogodišnje dijete te se kretao u istom smjeru.

Dijete je od siline udara smrtno stradalo na mjestu događaja, dok je 40-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život i prevezen je u koprivničku bolnicu.

Vozačica nije bila pod utjecajem alkohola te joj je u koprivničkoj bolnici vađena krv i izuzet uzorak urina zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

Očevid prometne nesreće na mjestu događaja obavio je zamjenik Općinskog državnog odvjetništva uz nazočnost policijskih službenika Postaje prometne policije Koprivnica.

Zbog počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 21-godišnje vozačice bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Od 8:15 do 10:45 sati za sav promet bila je zatvorena državna cesta broj 2 te se promet odvijao polukružnom lokalnom cestom u neposrednoj blizini mjesta događaja prometne nesreće.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
zatvori