Petak, 26. travnja 2024.
Home Featured POJAČANJE Francuz sletio u svlačionicu Slaven Belupa

POJAČANJE Francuz sletio u svlačionicu Slaven Belupa

0
POJAČANJE Francuz sletio u svlačionicu Slaven Belupa
Izvor: transfermarkt.de
Koprivnički prvoligaš Slaven Belupo jučer je pojačao svoje redove s još jednim veznim igračem. Riječ je o Selimu Bouadli, ofenzivnom veznom koji ima francusko državljanstvo.

Dvadesetsedmogodišnji Bouadli s Farmaceutima je potpisao dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja za još jednu sezonu. 173 cm visoki ofenzivni veznjak do sada je igrao za mađarski Debrecen, portugalsku Academicu i francuske FC Paris i AC Le Havre s kojim je prije nekoliko godina bio prvak 2. lige.

Iako je Slaven odlično startao u novo prvenstvo te nakon pet kola još uvijek ne zna za poraz, dosta se mučio u stvaranju konkretnih prilika i opasnih situacija pred protivničkim golovima. Očito je to vidio i stručni stožer našeg prvoligaša te su odlučili djelovati i dovesti Bouadlu.

Još uvijek se ne zna hoće li veznjak konkurirati za subotnju utakmicu s Osijekom koja se igra s početkom u 21 sat. Sigurno je da će ga koprivnička publika nestrpljivo čekati da ga vidi na dijelu, a kada će dvadesetsedmogodišnjak upisati prvi nastup u slavenovom dresu odlučit će, nakon što dobije potrebnu papirologiju, prije svih, trener Željko Kopić.

zatvori