Petak, 26. travnja 2024.
Home Aktualno MISS ŽUPANIJE ‘Bilo je to odlično iskustvo, mnogo toga sam naučila’

MISS ŽUPANIJE ‘Bilo je to odlično iskustvo, mnogo toga sam naučila’

0
MISS ŽUPANIJE ‘Bilo je to odlično iskustvo, mnogo toga sam naučila’
Foto: Domagoj Biondić.
Miss Koprivničko-križevačke županije Marinela Miklečić vratila se iz Šibenika gdje je održan izbor za Miss Hrvatske, puna dojmova i pozitivnih komentara.

Iako se nije okrunila titulom najljepše niti ušla među šest superfinalistica, Marinela nije razočarana i kaže da joj je i sudjelovanje bilo lijepo iskustvo. – Što se tiče mog osobnog iskustva bilo je stvarno super. Dosta smo naučile, imale smo super mentore i iako nisam ništa osvojila, nema veze. Bitno je sudjelovati – kaže.

Marineli je i izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije, a nakon toga i Hrvatske bilo prvo takvo iskustvo, a daljnjih ambicija što se tiče izbora ljepote više nema. – Ovi izbori su za mene bili super iskustvo jer to nije samo hodanje po pisti i pokazivanje, nego učiš i mnogo drugih stvari kao što su pravilno držanje ili kako sjediti. Osobno se više ne planiram prijavljivati na izbore ljepote, a što se tiče samog manekenstva, to ćemo još vidjeti – rekla nam je.

Na izboru su Marinelu bodrili roditelji, ali i organizatorica županijskog izbora Iva Horvat. – Svi su mi bili velika podrška. S Ivom sam se stvarno sprijateljila i cijelo vrijeme me je bodrila i pomagala mi i htjela bi joj se zahvaliti ovim putem – rekla je.

Našoj misici trenutna je preokupacija državna matura i upis na fakultet, a nada se da će upisati Ekonomski fakultet u Zagrebu.

Podsjetimo, Marinela je u jednom od izlazaka nosila ivanečku narodnu nošnju, a u humanitarnoj akciji uoči izbora prodana je slika našeg naivnog slikara Branka Matine.

zatvori