Srijeda, 22. svibnja 2024.
Home Aktualno Ariana Šandl nova je ravnateljica Umjetničke škole Fortunat Pintarić

Ariana Šandl nova je ravnateljica Umjetničke škole Fortunat Pintarić

2
Ariana Šandl nova je ravnateljica Umjetničke škole Fortunat Pintarić
Izvor: Facebook
Ariana Šandl dobila je potporu svih 7 članova Školskog odbora za mandat ravnateljice Umjetničke škole Fortunat Pintarić.

Kaže da joj godi činjenica da je dobila potporu i osnivača, dakle gradske uprave, ali i kolega i roditelja. A osim dosadašnjeg predanog rada za školu, profesorica Šandl ima i puno planova za njenu budućnost.

Prvo i osnovno bilo bi nam prostorno proširenje škole. To nam je jedan od prioriteta. Svaki nas je dan sve više, a nemamo potrebnog prostora, radimo na nekoliko lokacija. Želja nam je da se škola dogradi, u planu jesmo, Grad kao osnivač planira dogradnju naše škole što će nam ujedno omogućiti i proširenje naše djelatnosti i otvorenje nekih novih odjela. To mi je prioritet.

Tako Šandl za jesen najavljuju najavljuje novi udaraljkaški odjel te proširenje gudačkog odjela, želi stvoriti uvjete da mladi koprivnički glazbenici ali i plesači nastave ostvarivati vrhunske rezultate i potvrde za to dobivati na državnim ali i međunarodnim natjecanjima. Želja joj je proširiti djelatnosti u Područnim odjelima škole izvan Koprivnice ali i u Koprivnici ugostiti neki od seminara kako bi ova škola postala jedan i od edukacijskih centara za glazbene pedagoge a ne samo za mlade glazbenike. Također je uvjerena da će učenici Umjetničke škole još više sudjelovati u svim gradskim događanjima i manifestacijama.

Recimo i da konačnu odluku o imenovanju Ariane Šandl donosi resorni ministar. Njegova se odluka očekuje u roku dva tjedna, a u slučaju da se ne oglasi, razumijeva se da joj daje potporu.

zatvori