Petak, 26. travnja 2024.
Home Moja Koprivnica “Rastimo zajedno Plus”: Nove radionice počinju u listopadu

“Rastimo zajedno Plus”: Nove radionice počinju u listopadu

0
“Rastimo zajedno Plus”: Nove radionice počinju u listopadu
Novi ciklus radionica za pružanje podrške roditeljima predškolske djece s teškoćama u razvoju počet će u drugom tjednu listopada, o čemu će zainteresirani roditelji biti još dodatno informirani.

Dogovoreno je to na sastanku Stručnog tima za pružanje podrške roditeljima što je održan u utorak u koprivničkoj gradskoj upravi. Radionice roditeljima drže voditeljski timovi iz Dječjeg vrtića Tratinčica i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce. Informacije o radionicama i njihovoj dostupnosti u ovoj sredini bit će proslijeđene i pedijatrijskim ambulantama te odjelu pedijatrije u koprivničkoj bolnici, kako bi svi oni kojima je takva pomoć potrebna, za nju i doznali.

Gradska pročelnica za društvene djelatnosti Kristina Cvitić uputila je članice o načinu i mogućnostima nadoknade volonterskog rada osoba koje brinu o djeci s teškoćama za vrijeme dok su im roditelji na ovim edukacijskim radionicama.

Također je naglasila kako očekuje nove ideje i inicijativu od strane Stručnog tima radi daljnjeg razvoja usluge podrške roditeljima koji su prošli ciklus radionica, ali i kako bi se ove usluge ponudile onim sredinama koje nemaju educirane i osposobljene voditelje.

zatvori