Petak, 26. travnja 2024.
Home Aktualno Lopovi ne miruju: Nestao još jedan vrijedan bicikl

Lopovi ne miruju: Nestao još jedan vrijedan bicikl

0
Lopovi ne miruju: Nestao još jedan vrijedan bicikl
Ilustracija
Iz stambene zgrade u koprivničkoj Galovićevoj ulici prekjučer je ukraden više tisuća kuna vrijedan bicikl marke Author.

Krađa se dogodila negdje između 13 i 14 sati, a policija traga za nepoznatim počiniteljem te, dakako, i otuđenim biciklom. Recimo i da je bicikl bio zaključan, što lopovu očito nije predstavljalo problem.

Nezgodno u prometu

Policija je izvijestila i kako je jučer oko 17 sati osobni automobil sletio s kolnika u Škrinjarima te udario u stablo (oraha). Radilo se o očito nepropisnom kretanju, pa je to navedeno i kao uzrok nesreće. Troje ljudi je ozlijeđeno – vozač i putnik teže te jedna putnica lakše. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 0,53 promila i protiv njega bit će podnesena kaznena prijava.

Trostruki sudar dogodio se jučer u jutarnjim satima u Peterancu: zbog nepoštivanja prednosti prolaska dva osobna i jedan teretni automobil sudarila su se u Gupčevoj ulici. Nitko nije ozlijeđen.

Sudar se dogodio i na Križevačkoj cesti u Koprivnici, oko 10 sati: zbog nepropisnog pretjecanja teretni i osobni automobil imali su bliski susret. Vozač koji je skrivio nesreću zbrisao je s poprišta, ali, kao i obično, naknadno je pronađen.

Nešto kasnije, oko 16:30, dva su se automobila sudarila na Varaždinskoj cesti zbog nedovoljnog razmaka pri vožnji u slijedu. Jedan od vozača imao je 1,03 promila alkohola u krvi.

Vozač traktora s 1,07 promila udario je parkirani automobil u Gornjoj Glogovnici. Osim što je nepropisno vozio u rikverc, prikolica mu nije bila registrirana.

Vatreni traktor

Na oranici kod Gotalova oko 17 sati došlo je do samozapaljenja traktora. Požar su uzrokovale neispravne električne instalacije, a ugasili su ga gotalovečki dobrovoljni vatrogasci. Nastala šteta iznosi oko 20 tisuća kuna.

I za kraj…

Na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 44 – godišnjak koji je oko pola sata iza ponoći u Kunovec Bregu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,96 promila. Kažnjen je kaznom zatvora od 10 dana uvjetno na godinu dana i zabranom upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od četiri mjeseca.

zatvori