Utorak, 30. travnja 2024.
Home Aktualno IMAMO DOBITNICE Ovo su naše vjerne čitateljice koje su osvojile poklone za Dan žena!

IMAMO DOBITNICE Ovo su naše vjerne čitateljice koje su osvojile poklone za Dan žena!

0
IMAMO DOBITNICE Ovo su naše vjerne čitateljice koje su osvojile poklone za Dan žena!
Povodom 8. ožujka – Međunarodnog dana žena, portal Drava.info daruje svoje vjerne čitateljice! Pripremili smo vam čak četiri poklona.

Wellness & Spa paket “Čisto ugađanje” osvojila je… Sanja Delimar!
Jednodnevni izlet za dvije osobe s NIBA Toursom osvojila je… Kristiana Juričko!
Donnel paket majica DEA osvojila je… Vedrana Vanđija!
Poklon buket Svijeta mašte osvojila je… Kristina Pranjić!

U suradnji s našim partnerima pripremili smo vam sljedeće poklone:

1. Wellness & Spa

Darujemo vam paket wellness i spa tretmana “Čisto ugađanje”: masaža toplim kamenjem, spa njega stopala, spa njega ruku i njega lica u vrhunskom wellness & spa centru gdje će se tim stručnih kozmetičara, masera i pedikera pobrinuti da vas razmaze ugodnim i opuštajućim tretmanima.

2. Jednodnevni izlet s NIBA Toursom

Turistička agencija NIBA Tours jedna je od najstarijih u Podravini. Nalazi se na adresi Taraščice 19 u Koprivnici i nudi potpunu turističku uslugu: hotelski i apartmanski smještaj na Jadranu, zimski i ljetni odmor, sajmovi i poslovna putovanja, vikend i blagdanska putovanja, zrakoplovne i autobusne karte, maturalna putovanja, školske ekskurzije, sindikalna i grupna putovanja u Europu i egzotične zemlje.

Povodom Dana žena, NIBA Tours vam poklanja jednodnevni izlet po izboru za dvije osobe!

3. Donnel paket majica DEA

Donnel je mladi hrvatski brand koji stvara proizvode za djevojke, žene, majke i djevojčice. Donnel tim sve sam osmisli, razradi te proizvede cijeli proizvod, a materijali su pažljivo birani i zadovoljavaju sve kriterije koje moderna žena i majka imaju pri odabiru. Modeli prate trendove, a ipak zadržavaju dio klasike i jednostavnosti te su prilagođeni svim prilikama, najmijenjeni za sve sezone i generacije. DONNEL možete potražiti na adresi Dravska 17 u Koprivnici ili ih kontaktirati na telefon: 048/625-156.

Za Dan žena, Donnel vam poklanja majice DEA za mamu i kćer!

4. Svijet mašte – poklon buket

Cvjećarski obrt “Svijet mašte” izrađuje sve vrste cvjetnih i balonskih dekoracija za vjenčanja i sve ostale prigode. Možete ih naći u Starigradu na adresi Prvomajska 49a ili ih nazvati na 091/590-30-54 i 098/384-569.

Povodom Dana žena, Svijet mašte poklanja vam – buket!

zatvori