Utorak, 30. travnja 2024.

VELIKI UDARAC ZA KOPRIVNICU Nino Brcković ozlijedio koljeno, operacija jedino rješenje?

Nino Brcković, lijevonogi igrač NK Koprivnica, ozlijedio je koljeno. Prije dva tjedna, na prijateljskoj utakmici protiv Bjelovara igru je morao napustiti nakon samo nekoliko minuta, a nedjeljni prvenstveni susret protiv BSK-a u Bijelom brdu očito je bio “kap koja je prelila čašu”.

Nakon obavljenih pregleda izgleda da je riječ o ozbiljnijoj ozljedi koja zahtjeva operativni zahvat.

– To koljeno me muči već od listopada prošle godine i mogu reći da je dosta dugo i izdržalo. Prema prvim informacijama, nakon obavljenih pregleda, morat ću ići na operaciju. Sutra ću obaviti još jedan pregled i onda ću biti siguran što učinti. Izgleda da ću pauzirati šest mjeseci. Već sam si u glavi tako posložio, iako moram priznati da mi je jako teško prihvatiti činjenicu da ću toliko biti bez nogometa – rekao nam je Nino Brcković.

Snimio Luka Šarlija.

Ukoliko se pretpostavke o ozljedi pokažu istinite bit će to težak udarac za Zelene kojima je Brcković bio jedna od najvećih uzdanica u ofenzivnom dijelu igru. Kakvo će rješenje za novonastalu situaciju pronaći trener Želimir Mešnjak vidjet ćemo uskoro. Koprivnica će u utorak na koprivničkom Gradskom stadionu igrati 18. kolo Treće lige Istok protiv Slavije iz Pleternice.

zatvori