Subota, 27. srpnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Posljednje kolo posljednje sezone igra se sutra, Tehničar na Starom bregu slavi naslov prvaka

Četvrta nogometna liga Bjelovar-Koprivnica-Virovitica dala je svoje – sutra se igra posljednje 26. kolo nakon kojeg se liga gasi i prestaje postojati.

Podsjetimo, klubovi s područja Koprivničko-križevačke županije koji igraju u ovoj ligi izrazili su želju za istupanjem, odnosno osnivanjem Elitne lige koja će startati od jeseni, a u kojoj će uz osam županijskih predstavnika iz Četvrte lige pravo igranja imati i prvih šest klubova iz Prve županijske nogometne lige.

>> NOVOSTI NA TRAVNJACIMA Od iduće godine igrat će se Elitna liga, Mađarić: Četvrta liga dala je svoje, želimo naše derbije i povratak gledatelja

Kad je pak riječ o posljednjem kolu koje se igra sutra u 17:30, vodeći Tehničar u utakmici protiv posljednjeplasirane Čazme na Starom bregu će proslaviti naslov prvaka. S obzirom na to da će Tehničar iduće sezone sigurno igrati Elitnu ligu, sutrašnje slavlje zapravo je potvrda prestiža i ostvarenog uspjeha, a u revijalnom tonu pristižu i gosti koji su tijekom čitave sezone prikupili svega osam bodova.

Posljednje kolo obilježit će i dva županijska derbija pa će tako Ferdinandovac biti mjesto susreta istoimenog domaćina i virovskog Podravca, a u Molvama će se sastati dvije Mladosti – domaća molvarska i gostujuća kloštranska.

Od ostalih županijskih predstavnika Borac će na svom terenu dočekati Slatinu, a Bratstvo će protiv drugoplasirane Bilogore 91 u Grubišnom Polju “loviti” potvrdu trećeg mjesta. Legradski Graničar otputovat će u Zdence gdje će zaigrati s tamošnjom Slogom, a u posljednjem kolu posljednje sezone snage će još u Garešnici odmjeriti Garić i Dinamo iz Predavca.


Raspored igranja 26. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

1.6.2024. 17:30 Garešnica NK Garić – NK Dinamo (Pr)
1.6.2024. 17:30 Cvetkovec NK Tehničar (Cv) – NK Čazma
1.6.2024. 17:30 Ferdinandovac NK Ferdinandovac – NK Podravac (V)
1.6.2024. 17:30 Imbriovec NK Borac – NK Slatina
1.6.2024. 17:30 Grubišno Polje NK Bilogora 91 – NK Bratstvo
1.6.2024. 17:30 Molve NK Mladost (Mo) – NK Mladost (KP)
1.6.2024. 17:30 Zdenci NK Sloga (Z) – NK Graničar (L)

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori