Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

STIGLE DVIJE PRIJAVE Sandra Oreški bit će nova ravnateljica Dječjeg vrtića Tratinčica

Sandra Oreški bit će nova ravnateljica koprivničkog Dječjeg vrtića Tratinčica.

Ovu odluku još moraju potvrditi koprivnički gradski vijećnici na sjednici koja je zakazana za ponedjeljak.

Podsjetimo, nakon što je Ida Šipek predala zamolbu da ju se razriješi s dužnosti ravnateljice s 1. veljače, vršiteljicom dužnosti ravnateljice imenovana je Oreški.

>> Ravnateljica Tratinčice Ida Šipek podnijela ostavku: Moj osobni i profesionalni razvoj u ovom trenutku treba ići u drugom smjeru

>> Sandra Oreški od idućeg tjedna postaje v.d. ravnateljice Dječjeg vrtića Tratinčica

Kako stoji u materijalima za nadolazeću sjednicu Gradskog vijeća, Upravno vijeće Tratinčice raspisalo je 23. veljače javni natječaj za imenovanje ravnatelja, odnosno ravnateljice.

– Na javni natječaj prijavu su podnijele dvije kandidatkinje – stručna prvostupnica predškolskog odgoja Sandra Oreški i I. B.Š. Upravno vijeće utvrdilo je da kandidatkinje ispunjavaju sve formalne uvjete iz natječaja. Nakon razmatranja zaprimljenih prijava na natječaj, izvješća psihologinje o provedenom psihološkom testiranju, usmene prezentacije mandatnog plana i intervjua kandidatkinja, Upravno vijeće utvrdilo je prijedlog da se za ravnateljicu predlaže Sandra Oreški čiji je mandatni plan ocijenjen kvalitetnijim i konkretnijim – piše u materijalima.

Spomenimo da četverogodišnji mandat nove ravnateljice počinje 1. travnja.

zatvori