Petak, 4. listopada 2024.

Protekli tjedan prošao bez narušavanja javnog reda i mira, zabilježeno 15 prometnih nesreća

Na području Policijske uprave koprivničko-križevačke u proteklom je tjednu zabilježeno 38 kaznenih djela, 15 prometnih nesreća i dva požara na građevinskim objektima.

Priopćili su to iz koprivničko-križevačke policije i objasnili kako se od 38 kaznenih djela njih 25 odnosi na kaznena djela iz područja gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 11 osoba, dodaju u policiji.

Zanimljivo je da u proteklom tjednu nisu zabilježeni prekršaji narušavanja javnog reda i mira.

– Zabilježeno je 15 prometnih nesreća, od kojih sedam s ozlijeđenim osobama i osam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđeno šestero vozača osobnih automobila i troje putnika u osobnim automobilima. Također, ozlijeđena su četiri vozača čija će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije – nastavljaju.

>> FOTO: POZNATI DETALJI Mlada vozačica (18) skrivila prometnu na Starogradskoj

>> FOTO/VIDEO Poznat je krivac za jučerašnji trostruki sudar u Koprivnici

Kada je riječ o požarima, zabilježena su dva i to na građevinskim objektima. Lakše je ozlijeđena jedna osoba, a ukupna materijalna šteta se cijeni na oko 23.000 kuna.

– Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje – zaključuju u policiji.

Slušaj uživo
zatvori