Srijeda, 8. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Poznat je krivac za jučerašnji trostruki sudar u Koprivnici

Policijska uprava koprivničko-križevačka objavila je detalje prometne nesreće koja se dogodila jučer oko 8:20 u Koprivnici.

Kako govore u policiji, nesreću je skrivila 67-godišnjakinja koja je Marofskom ulicom vozila osobni automobil Suzuki koprivničkih registarskih oznaka, a dolaskom do semaforiziranog raskrižja s Ulicom Frana Galovića, ušla je u raskrižje u vrijeme kada je za njezin smjer bilo upaljeno crveno svjetlo.

>> FOTO/VIDEO Sudarila se tri automobila, ima ozlijeđenih

– Vozilom je udarila u osobni automobil Škoda koprivničkih registarskih oznaka koji je Ulicom Frana Galovića u smjeru Ulice Mihovila Pavleka Miškine na znak zelenog svjetla vozila 37-godišnjakinja. Prilikom sudara došlo je do rotacije vozila po kolniku te je Škoda udarila u drugi osobni automobil Škoda koprivničkih registarskih oznaka koji je Ulicom Frana Galovića u smjeru Florijanskog trga na zeleno svjetlo vozio 59-godišnjak – objašnjavaju u policiji.

U prometnoj nesreći ozlijeđeni su vozači dviju Škoda, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Spomenimo i da policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

zatvori