Nedjelja, 6. listopada 2024.

Željka Koluder-Vlahinja nova je ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Željka Koluder-Vlahinja, donedavna pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti, nova je ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica.

Podsjetimo, na tom je mjestu zamijenila Vesnu Križan koja je u svibnju podnijela ostavku uslijed ulaska koronavirusa u Dom.

Koprivničko-križevački župan Darko Koren na jučerašnjem sastanku s ravnateljima županijskih zdravstvenih ustanova i Doma, istaknuo je da je Koluder-Vlahinja imenovana novom ravnateljicom temeljem provedenog natječaja.

– Kao jedina kandidatkinja koja je formalno ispunila sve uvjete natječaja imenovana je na dužnost ravnateljice od strane Upravnog vijeća Doma s 10. kolovoza. S tim datumom Upravni odjel za zdravstveno-socijalne djelatnosti preuzela je Maja Blažek, koja je u Županijskoj upravi radila u Upravnom odjelu za opću upravu i imovinska prava na poslovima besplatne pravne pomoći, udruga, zaklada i građanskih stanja – kazao je župan.

Dodajmo da je tema sastanka bila funkcioniranje županijskih zdravstvenih ustanova i Doma u novonastalim uvjetima prilagodbe epidemiji koronavirusa te planovima i aktivnostima koje će biti izuzetno zahtjevne u jesenskom razdoblju ovisno o razvoju epidemiološke situacije.

Sastanku su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, ravnatelj Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek Mato Devčić, ravnateljica županijskog Zavoda za hitnu medicinu Mirjana Hanžeković, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije Draženka Vadla, zamjenica ravnateljice županijskog Doma zdravlja Željka Fruk, novoimenovana ravnateljica Doma Koluder-Vlahinja te pročelnici upravnih tijela.

Slušaj uživo
zatvori