Petak, 11. listopada 2024.

RIGOROZNE KAZNE Kolareviću za pogibeljni start pet mjeseci suspenzije, Denžiću za napad na suca pola godine hlađenja

Disciplinski sudac Nogometnog saveza Koprivničko križevačke županije jučer je donio odluku po kojoj oštro kažnjava igrača Fugaplasta Juricu Kolarevića zbog pogibeljnog starta na Ivanu Joziću, igraču Mladosti iz Sigeca. Također, disciplinski sudac odredio je kazne za dvojicu nogometaša koji su fizički napali suca na utakmici Četvrte županijske nogometne lige između Poleta iz Glogovnice i Radničkog iz Križevaca.

Podsjetimo, protekle subote gledatelji u Sigecu na utakmici 20. kola Druge županijske nogometne lige između domaće Mladosti i Fugaplasta iz Gole svjedočili su pogibeljnom startu gostujućeg igrača Jurice Kolarevića na domaćem igraču Ivanu Joziću. Do starta je došlo u 38. minuti utakmice, a nesretnog Jozića hitna pomoć odvezla je u bolnicu gdje mu je ustanovljen unutarnji prijelom noge u predjelu gležnja. Zbog težine ozljede Jozić je hitno operiran i slijedi mu dugotrajni oporavak.

Disciplinski sudac Kolareviću je odredio zabranu igranja u vremenskom trajanju od pet mjeseci, što znači da će propustiti ostatak sezone.

Nemile scene izdešavale su se i na utakmici 13. kola Četvrte županijske nogometne lige između Poleta iz Glogovnice i Radničkog iz Križevaca. Glavni sudac utakmice Antonio Sirovec bio je primoran već u 11. minuti prekinuti susret zbog toga što su ga domaći igrači Renato Denžić i Stjepan Sablić prvo verbalno, a onda i fizički napali. Disciplinski sudac Denžiću je odredio suspenziju od šest mjeseci zabrane igranja, a njegovu suigraču Sabliću pripisana je suspenzija od četiri utakmice zabrane igranja. Također, NK Polet iz Glogovnice zbog izazivanja prekida utakmice kažnjen je oduzimanjem tri boda.

Slušaj uživo
zatvori