Srijeda, 15. svibnja 2024.

Igrač Mladosti završio u bolnici sa slomljenom nogom: Sva sreća da se radi o unutarnjem prijelomu, hvala navijačima i suigračima na podršci

Utakmicu Mladosti iz Sigeca i Fugaplasta iz Gole obilježila je teška ozljeda domaćeg igrača Ivana Jozića

Utakmicu 20. kola Druge županijske nogometne lige između vodeće Mladosti iz Sigeca i Fugaplasta iz Gole (5:1) obilježila je teška ozljeda domaćeg igraća Ivana Jozića nakon što je na njega neoprezno startao Jurica Kolarević.

Naime, u 38. minuti utakmice Kolarević je neoprezno startao na Jozićevu desnu stajnu nogu koja je pukla u gležnju. Kolarević je nakon pogibeljnog starta odmah isključen iz igre, a nesretnom Joziću u pomoć su odmah priskočili suigrači i prisutni gledatelji. Nakon desetak minuta stigla je i hitna pomoć koja je Jozića odvela na daljnju obradu, a utakmica se nastavila nakon 22 minute.

– Gostujući igrač neoprezno mi je uletio na desnu stajnu nogu i izbio mi gotovo cijeli zglob. Sva sreća da se radi o unutarnjem prijelomu zgloba, jer da je došlo do vanjskog prijeloma onda bi stvarno bilo gadno. Medicinsko osoblje prvo mi je namještalo zglob bez anestezije, a u subotu sam operiran oko pola devet navečer. Doktori su dali sve od sebe i kažu da su jako zadovoljni trenutnim stanjem ozlijeđene noge – rekao nam je Ivan Jozić.

Jozića sada čeka dugotrajni oporavak nakon kojeg bi se uspješno trebao vratiti na nogometne terene.

– Uskoro bih trebao biti pušten na kućnu njegu, a u skorije vrijeme krenut ću s terapijama kako bi noga što prije zacijelila. Pozdravio bih sve svoje suigrače i navijače koji su uz mene i dolaze mi svaki dan u posjetu – poručio je Jozić.

Redakcija Drave.info Ivanu želi brz oporavak.

Foto: Ivan Jozić (Facebook)
Foto: Ivan Jozić (Facebook)
Foto: Ivan Jozić (Facebook)
zatvori