Nedjelja, 28. travnja 2024.
Home Sport Rukomet Rukometaši Koprivnice poraženi u Lepoglavi

Rukometaši Koprivnice poraženi u Lepoglavi

0
Rukometaši Koprivnice poraženi u Lepoglavi
Rukometaši Koprivnice Hangar 18 poraženi su na gostovanju u Lepoglavi u 18. kolu 3. HRL Sjever. Rezultatom 25:15 bolja od Koprivničanaca bila je Concordia.

Dobro su se držali naši rukometaši u prvom poluvremenu. Agresivnom obranom zadržali su domaćina na samo deset pogodaka u trideset minuta, ali je za neki bolji rezultat nedostajalo više ideje i konkretnosti u napadu. Rezultat na na kraju prvog dijela bio je 10:7. Odlično je Koprivnica otvorila drugo poluvrijeme te je u dva navrata došla samo na jedan pogodak zaostatka. I onda, kada su se svi ponadali da bi se moglo doći do bodova protiv pretposljednje momčadi lige, došlo je do neshvatljivog pada u igri naših rukometaša. U posljednjih dvadeset minuta postigli su tek tri pogotka i dopustili domaćinu da na kraju lako osvoji dva boda rezultatom 25:15.

Najefikasniji u ekipi Koprivnice bili su Karlović i Peić s pet pogodaka, dok od ostalih igrača nitko nije zabio više od jednog. Nakon 18. kola Koprivničanci su šestoplasirana momčad lige s dvanaest bodova, a u idućem kolu, najvjerojatnije u nedjelju u 19 sati, u koprivničkoj gimnazijskoj dvorani, igraju protiv Nedelišća.

UTAKMICA 18.KOLA 3.HRL SJEVER
LEPOGLAVA – ŠSD Lepoglava. Gledatelja: 50. Suci: I. Bednjanec i J. Ivančić. Nadzornik: I. Goreta.

RK Concordia – RK Koprivnica Hangar 18 25:15 (10:7)

Concordia: Šambar, Alsaadi, Breški, Brezovec 1, Kos 1, Kolar, Maloić 12(5), Bistrović, Funda 7, Vidman 1, Naglaš, Pečalnik 1, Strmečki, Jakopović 2.
Trener: Z.Druško.
Koprivnica–Hangar18: Bukvić , Ivačić 1, Vlašić, L.Peričić, Karlović 5(1), B.Peričić 1, Kosmač, Šijak, Mikulčić, Pranjić 1, Peić 5, Skupnjak, Firšt, Žarić, Lazar 1, Dujaković 1.
Trener: Branko Krajačić.
Sedmerci: Concordia 5(5). Koprivnica Hangar 18 2(1).
Isključenja: Concordia 2 min:(Bistrović). Koprivnica Hangar 18 8 min:(Karlović 2, B.Peričić 2 i Dujaković 2+2).

zatvori