Petak, 26. travnja 2024.
Home Featured PRVA ŽNL Gradski derbi Tehnike i Miklinovca, Osvitu dolaze susjedi iz Drnja

PRVA ŽNL Gradski derbi Tehnike i Miklinovca, Osvitu dolaze susjedi iz Drnja

0
PRVA ŽNL Gradski derbi Tehnike i Miklinovca, Osvitu dolaze susjedi iz Drnja
Snimio Marko Posavec.
Ilustracija / snimio Marko Posavec.
Vikend pred nama donosi nam utakmice 5. kola Prve županijske nogometne lige. Čeka nas novih sedam zanimljivih utakmica od kojih vrijedi posebno izdvojiti one u Koprivnici, Koprivničkom Ivancu, Kunovcu i Đelekovcu.

U gradskom derbiju snage će u subotu odmjeriti TehnikaMiklinovec. “Građevinari” su trenutno na šestom, a “Žuta podmornica” na 12. mjestu prvenstvene ljestvice. Tehnika iza sebe ima dvije pobjede, remi i poraz, a Miklinovčani su u posljednjem kolu u dinamičnoj utakmici odigrali neriješeno s Borcem na domaćem terenu.

Nedjeljni jutarnji termin donosi nam susret OsvitaTomislava iz Drnja u Đelekovcu. Obje su momčadi u vrhu ljestvice, Osvit trenutno na drugom, a Tomislav na četvrtom mjestu s dva boda manje; i jedni i drugi svoj su jedini dosadašnji poraz upisali u Legradu.

Tradicionalni susjedski derbi čeka nas u Koprivničkom Ivancu gdje Slogi dolazi Bratstvo iz Kunovca. Petoplasirani gosti favoriti su u tom susretu ispred domaćina koji je još uvijek bez bodova i na pretposljednjem mjestu ljestvice.

U preostalim utakmicama Prekodravac će u Ždali ugostiti Dravu iz Novigrada Podravskog, prvoplasirana Lipa svoj će izuzetno dobar niz pokušati nastaviti u gostima u Molvama kod MladostiGraničar iz Legrada gostuje u Sv. Ivanu Žabnu kod Tomislav-Radnika, a Borcu u Imbriovec dolazi fenjeraš Kalinovac.

Utakmice u Koprivnici i Ždali igraju se u subotu, a ostale u nedjelju. Sve počinju u 16 sati osim one u Đelekovcu koja je na rasporedu u 10.

Prva ŽNL – 5. kolo

Subota, 22. rujna
16:00
Koprivnica: Tehnika – Miklinovec
Ždala: Prekodravac – Drava (Novigrad Podravski)
Nedjelja, 23. rujna
10:00
Đelekovec: Osvit – Tomislav (Drnje)
16:00
Molve: Mladost – Lipa
Sv. Ivan Žabno: Tomislav-Radnik – Graničar (Legrad)
Imbriovec: Borac – Kalinovac
Koprivnički Ivanec: Sloga – Bratstvo

zatvori