Petak, 26. travnja 2024.
Home Featured OPROŠTAJ OD LEGENDE Podravka i navijači zahvalili Ivi Čičinu-Mašanskeru na godinama provedenim uz klub

OPROŠTAJ OD LEGENDE Podravka i navijači zahvalili Ivi Čičinu-Mašanskeru na godinama provedenim uz klub

0
OPROŠTAJ OD LEGENDE Podravka i navijači zahvalili Ivi Čičinu-Mašanskeru na godinama provedenim uz klub
Foto: Željko Hajdinjak
Rukometašice Podravka Vegete u nedjelju su pobjedom nad Craiovom (22:21) izborile toliko očekivanu grupnu fazu Lige prvakinja.

Iako je uspjeh rukometašica bio u prvom planu, prije same utakmice održan je svečani oproštaj od klupske legende Ive Čičina-Mašanskera.

Doajen koprivničkog novinarstva te dugogodišnji rukometaš, rukometni trener i izvjestitelj, uz RK Podravku je bio punih 45 godina.

Shodno njegovom doprinosu za RK Podravka Vegetu, Čičinu su direktorica kluba Božica Palčić i tajnica Ljerka Vresk uručile dres s brojem 45 te ručni sat marke Nautica s gravurom ‘RK Podravka’.

Njegov doprinos Podravki posebno je lijepo nagradila koprivnička publika, koja ga je ispratila gromoglasnim i dugotrajnim pljeskom.

– Sinoć sam na rastanku od kluba primio dres s brojem godina provedenih uz klub (45) i ručni sat Nautica s ugraviranim ‘RK Podravka’. Hvala gledateljima na dugotrajnom pljesku. Darove su po mojoj želji predale direktorica Božica Palčić i tajnica Ljerka Vresk, osobe s kojima sam najviše surađivao u klubu – napisao je Ivo Čičin Mašansker na svojem Facebook profilu.

Podsjetimo, Ivo Čičin-Mašansker i RK Podravka Vegeta ‘rastali’ su se krajem srpnja. Čičin je u pismu upućenom medijima obznanio kako je Rukometni klub Podravka s njim raskinuo suradnju te da više neće obavljati poslove snimanja, izvještavanja i održavanja Facebook i internetskih stranica Podravka Vegete.

zatvori