Četvrtak, 18. travnja 2024.

SKUPŠTINA NK KOPRIVNICE Goran Sikavica izabran za novog predsjednika Zelenih

U nedjelju navečer održana je sjednica skupštine i Izvršnog odbora kluba te su uz predsjednika izabrani i novi dopredsjednik te novi članovi Izvršnog odbora.

Goran Sikavica imenovan je novim predsjednikom Skupštine Nogometnog kluba Koprivnica, a za dopredsjednika Dubravko Kopjar. Novi članovi Izvršnog odbora su Darko Petrović, Marko Malačić, Goran Međurečan, Saša Grubačević i Ivan Golubić.

Izvršni odbor tako sada broji 13 članova. Uz novoimenovane članove, u Izvršnom odboru od prije su Ivan Dautanec, Krešimir Zagorščak, Nedjeljko Potroško, Marijan Plahinek, Nediljko Baričić, te Slavko Tucaković. On će do kraja svog mandata, još tri godine, obnašati i funkciju direktora kluba.

– Ciljevi su nam prvenstveno razvoj mladih igrača, u tom cilju mislimo ići. Želimo imati što bolji pogon za mlade igrače, ujedno i za igrače na koje Slaven Belupo u ovom prvom kadru ne može računati pa ih šalje na posudbu u druge klubove. Svakako želimo biti sredina u kojoj će se mladi igrači uspjeti razvijati na vrlo visokom nivou treniranja i igranja – rekao je novoizabrani predsjednik Zelenih, Goran Sikavica.

Klub trenutno raspolaže s oko pola milijuna kuna, a idealno bi bilo, kaže predsjednik Sikavica, da imaju sedamstotinjak tisuća kuna. No i ovako nastoje igračima osigurati sve što im je potrebno kako bi se razvijali i igrali dobar nogomet.

– Smatram da mi s ovim igračkim kadrom možemo biti na sredini tablice – rekao je Sikavica.

Momčad Koprivnice iznimno je mlada, a prvu prvenstvenu pobjedu postigli su ove nedjelje u susretu trećeg kola Treće hrvatske nogometne lige Istok. Pobijedili su Slavoniju iz Požege s 2:0.

zatvori