Četvrtak, 3. listopada 2024.

SUSPENZIJE IGRAČA U Prvoj ŽNL čak pet crvenih kartona, u Drugoj vlada ‘žutica’

Čak 18 igrača iz Prve i Druge županijske nogometne lige neće moći igrati za svoje klubove zbog suspenzija, odnosno žutih i crvenih kartona koje su skupili u posljednjim kolima.

Što se tiče Prve lige, šest klubova neće moći računati na sedam svojih nogometaša. Na vatrenoj Kup utakmici između Graničara i Ferdinandovca vidjeli smo čak tri crvena kartona. Legrađani tako neće moći računati na Tomislava Ganžulića i Marija Pavelija, a Ferdinandovčani na Juricu Karana.

Igrači molvarske Mladosti Alen Hodak i peteranske Panonije Tvrtko Hižman-Perošić također će propustiti utakmice ovog vikenda zbog crvenih kartona zarađenih u prošlom kolu. Alen Šimunić iz Miklinovca i Mario Mojčec iz Osvita skupili su po tri žuta kartona.

U Drugoj ligi dvojica igrača pauzirat će zbog crvenih. To su Elvis Sirovec iz Starigrada i Mihael Balaško iz Reke. Svi ostali suspendirani su zbog žutih kartona. Tako Starigrad, osim na Sirovca, neće moći računati ni na Ivana Kapustu i Senada Sobotu.

Sigečka Mladost bit će oslabljena za Marka Starčevića, Tehnika za Dinu Haluseka, a Podravec za Nikolu Fička. Ivan Bobovec i Tomislav Mraz neće biti na raspolaganju GOŠK-u, Filip Piskač Omladincu, a Ivica Krstitović Rudaru.

PRVA ŽNL

NK Graničar – Paveli Mario, Ganžulić Tomislav
NK Ferdinandovac – Karan Jurica
NK Mladost Molve – Hodak Alen
NK Panonija – Hižman-Perošić Tvrtko
NK Miklinovec – Šimunić Alen
NK Osvit – Mojčec Mario

DRUGA ŽNL

NK Reka – Balaško Mihael
NK Starigrad – Sirovec Elvis, Kapusta Ivan, Sobota Senad
NK Mladost S – Starčević Marko
NK Tehnika – Halusek Dino
NK GOŠK – Ivan Bobovec, Mraz Tomislav
NK Podravec – Fičko Nikola
NK Omladinac – Piskač Filip
NK Rudar – Krstitović Ivica

Slušaj uživo
zatvori