Utorak, 1. listopada 2024.

NOVOSTI IZ DRNJA Tomislav doveo još jednog napadača, a ‘generalka’ uoči nastavka prvenstva bit će prava ‘bomba’

Nogometni klub Tomislav iz Drnja, branitelj naslova i trenutno drugoplasirana momčad Prve županijske nogometne lige, ozbiljno se priprema za proljetni nastavak prvenstva. Drnjančani su doveli još jedno pojačanje u napadu, nova lica u upravu kluba, a objavili su i raspored prijateljskih utakmica u kojima će uigravati ekipu za proljeće.

Novi krilni napadač u redovima Tomislava je Filip Lovković koji u Drnje stiže iz peteranske Panonije, a ranije je igrao i za Podravac iz Virja, Fugaplast iz Gole, Mladost iz Koprivničkih Bregi i Mladost iz Molvi, Slaven Belupo i Koprivnicu. Njegovim je dolaskom, kažu iz kluba, prijelazni rok u Tomislavu zaključen, osim ako se ne dogodi neka izvanredna situacija. Uz Sandra Rajića koji je iz Koprivnice prešao u Drnje u lanjskom ljetnom prijelaznom roku, bivšeg prvoligaškog igrača i mladog reprezentativca Borka Gorgieva koji je potpisao ranije ovog mjesecaBranka Kautera iz MiklinovcaDominika Sabola iz Osvita te Nikolu Bosa iz Omladinca, Tomislav je spreman za nadolazeću polusezonu, poručuju iz kluba.

Što se tiče odlazaka, klub su napustili Sanjin StrajnićBorivoj KovačDomagoj Kučanda i Alen Kesteli.

Tomislav ima i dva nova lica u upravi kluba: u nju su ušli Željko Mikulić iz Koprivnice i Igor Kragulj iz Drnja.

Prije početka proljetnog dijela sezone Drnjančani će odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica, dvije protiv mađarskih i tri protiv hrvatskih momčadi. Prve dvije na rasporedu su 4. i 11. veljače na Parku prinčeva, protiv Babócse i Csurgá. Tomislav će 17. veljače gostovati u Selniku kod tamošnje Plitvice, 24. veljače u Hrastju kod Croatije, a najzvučnija utakmica i “generalka” uoči nastavka prvenstva igrat će se 3. ožujka u Drnju i to protiv Tehničara iz Cvetkovca.

Svakako valja spomenuti i da klub radi na uređenju modernog sportskog centra za koji je već prikupljena dokumentacija i izrađeno idejno rješenje. Ukoliko “prođe” na natječaju za sredstva iz fondova Europske unije, novi centar trebao bi biti dovršen do 2021. godine kada Tomislav slavi stogodišnjicu osnutka.

Slušaj uživo
zatvori