Srijeda, 24. travnja 2024.

PRIJELAZNI ROK Drnjanski Tomislav prvo ‘zimsko’ pojačanje pronašao u Miklinovcu, “Kada je došao poziv nisam se dugo dvoumio”

Županijski nogometni prvoligaš Tomislav iz Drnja u svoje je redove doveo prvo ‘zimsko’ pojačanje. Radi se o mladom Branku Kauteru koji je do sada branio boje Miklinovca.

Tako će Kautero nakon samo šest mjeseci u ‘Žutoj podmornici’ obući dres kluba iz svog rodnog mjesta. U Tomislavu će pojačati konkurenciju na poziciji desnog beka i desnog krila, a velika prednost mu je što ulazi u kvotu mlađih igrača od 21 godine.

– Kad su me kontaktirali iz Drnja nisam se dugo dvoumio. Posebnog razloga nema, rođeni sam Drnjančanin i oduvijek mi je bila želja zaigrati za Tomislav. Do sada sam skupljao iskustvo igrajući četiri godine za NK Panoniju Peteranec, a zatim sam proveo jednu polusezonu u NK Miklinovcu. Ovim putem se zahvaljujem i upravi i igračima NK Miklinovca na fer i korektnom odnosu i nadam se da ću u Drnju dalje napredovati kao igrač i opravdati očekivanja i povjerenje koje su mi ukazali – objasnio je Branko Kautero.

Prijelazni rok u županijskim ligama sigurno će kao i svako godine biti buran, a vjerujemo da Kautero neće biti jedini igrač koji će ove zime stići u Drnje.

zatvori