Subota, 27. travnja 2024.
Home Aktualno VIDEO Premijerno na Dravi.info pogledajte film posvećen Danu grada Koprivnice

VIDEO Premijerno na Dravi.info pogledajte film posvećen Danu grada Koprivnice

0
VIDEO Premijerno na Dravi.info pogledajte film posvećen Danu grada Koprivnice
U ovim trenucima u Domoljubu je završila svečana sjednica koprivničkog Gradskog vijeća – središnji dio proslave ovogodišnjeg Dana grada Koprivnice.

Uz brojne građane, gospodarstvenike, predstavnike gradskih udruga i javnog gradskog života, sjednici su se odazvali i saborski zastupnici predvođeni potpredsjednikom Sabora Sinišom Hajdašem Dončićem, dok je župan Darko Koren na svečanoj sjednici imao ulogu izaslanika premijera Andreja Plenkovića.

U sklopu svečarskog programa prikazan je film o Koprivnici u proteklih godinu dana, kao i filmovi o dobitnicima ovogodišnjih gradskih priznanja i nagrada.

Iz programa obilježavanja Dana grada izdvajamo još popodnevno predstavljanje Hrvatsko-mađarskog rječnika i Mađarsko-hrvatskog rječnika na Sveučilištu Sjever, te sutrašnji program u središtu grada pod nazivom Živim Koprivnicu. Organizatori su najavili predstavljanje udruga, prodajno-izložbeni sajam i humanitarnu prodaju jabuka, te nastupe koprivničke djece i mimohod povijesnih postrojbi.

Gibonnijev koncert u dvorani Gimnazije “Fran Galović” počinje u 20:30, a u isto vrijeme u nedjelju u Domoljubu će nastupiti Bow vs. Plectrum i Zagrebačka filharmonija.

zatvori