Četvrtak, 25. srpnja 2024.

FOTO Seniori Graničara odradili prvi trening: Majice su natopljene znojem, onim pravim sportskim, a tako će biti i dalje

Seniori Nogometnog kluba Graničar iz Đurđevca počeli su s pripremama za natjecanje u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever.

Nakon kratkog službenog dijela i pozdrava sportskog direktora Ivice Zelenbrza igrači su izašli na pomoćni travnjak gdje su odradili prvi trening u novoj sezoni, istaknuli su u klubu.

– Stigla su i nova lica, novi igrači, a cijela ekipa dobila je podršku 20-ak najvjernijih navijača koji su stigli kako bi iz prve ruke vidjeli pojačanja u ekipi. Jedan od njih je i domaći Graničarov dečko – povratnik Ivan Vrkić. Osim Ivana Vrkića, stigao je i Vedran Kočiš, također napadački orijentiran igrač – naveli su i dodali da je svlačionicu Graničara nakon jedne sezone napustio Krešimir Prskalo.

>> Nogometaši Graničara počinju s pripremama za viši rang, evo tko je sve stigao, a tko napustio klub

Spomenuli su još da su unatoč ljetnoj temperaturi igrači spremno odradili sve zadatke koje je pred njih postavio trener Lipovac zajedno s pomoćnim trenerom Maronićem.

– Majice su natopljene znojem, onim pravim sportskim, a tako će biti i sljedećih dana kada su zakazani treninzi – zaključili su u Graničaru.

zatvori